Instagram'da ünlüler - 04.02.2022

Instagram, Facebook ve Twitter’ı tahtından ederek sosyal medyanın en güçlü alanı haline geldi. Ünlüsünden ünsüzüne herkes burada ve adeta kendi gazetelerini yönetir gibi Instagram sayfalarını yönetiyorlar. Hepiniz takiptesiniz elbette biliyoruz ama gözden kaçırdıklarınız, yoğun paylaşımdan ötürü atladıklarınız vardır muhakkak. Bu nedenle böyle bir köşe yaratmaya karar verdik.

Instagram'da ünlüler - 04.02.2022

90’ların efsanevi rock grubu Blue Blues Band ile Türk müzik dünyasının iki dâhi müzisyeni Yavuz Çetin ile Kerim Çaplı’nın hikâyelerini ölümsüzleştiren “Blue” belgeselinin galası dün akşam gerçekleştirildi. Galaya belgeselde yer alan Batu Mutlugil, Ercan Saatçi, Gür Akad, Tanju Eksek, Zafer Şanlı, Gültekin Kaçar gibi o dönemin önemli müzisyenlerinin yanı sıra, Harun Tekin, Melisa Sözen, Melis Danişmend, Aylin Aslım, Yavuz Çetin’in oğlu Yavuzcan Çetin ve Kerim Çaplı’nın oğlu Ahmet Çaplı da katıldı. Galaya katılanlara duygusal ve nostaljik anlar yaşatan “Blue”, müzik ve sinema yazarlarının da büyük beğenisini topladı. Galadan sonra yapılan partiye ünlü oyuncular Özge Özpirinççi, Selin Sekerci, Burak Yamantürk, Rıza Kocaoğlu, Serkan Keskin, Berk Hakman, Selen Uçer, Akasya Aslıtürkmen ve Defne Halman katıldı. Sahneye Yavuz Çetin’in müzisyen oğlu Yavuzcan Çetin ile beraber Blue Blues Band grubunun yaşayan üyesi Batu Mutlugil çıktı. Batu Mutlugil Yavuz’dan yıllar sonra Yavuz’un oğlu Yavuzcan ile sahnede olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Sonrasında sahneye belgeselde de yer alan efsane müzisyen Erkan Oğur çıktı. Müzik ve sinemaseverlere Blue Blues Band şarkıları ile unutulmaz bir GECE yaşattılar.

Dünya prömiyerini Salı akşamı 36. İstanbul Film Festivali’nde yapan ve festival biletleri günler öncesinden tükenen “Blue” 21 Nisan 2017’de de vizyona girerek tüm sinema ve müzikseverlerle buluşacak.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: