Instagram'da ünlüler - 09.09.2017

Instagram, Facebook ve Twitter’ı tahtından ederek sosyal medyanın en güçlü alanı haline geldi. Ünlüsünden ünsüzüne herkes burada ve adeta kendi gazetelerini yönetir gibi Instagram sayfalarını yönetiyorlar. Hepiniz takiptesiniz elbette biliyoruz ama gözden kaçırdıklarınız, yoğun paylaşımdan ötürü atladıklarınız vardır muhakkak. Bu nedenle böyle bir köşe yaratmaya karar verdik.

Instagram'da ünlüler - 09.09.2017

Dubleksin yarısı iki çocuğa
Seçkin Piriler, Kaan Tangöze’yle evliliğinden dünyaya gelen iki çocuğunun miras haklarının korunması için mahkemeye başvurdu. Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’yle evliliğini 11 Mart’ta resmi olarak noktalayan Seçkin Piriler, boşanmanın ardından iki çocuğunun miras haklarının korunması için mahkemeye başvurdu.

HER YIL RAPOR VERİLECEK
Piriler’in avukatı, Bodrum-Gökçebel köyünde bulunan 550 bin lira değerindeki dubleks taşınmazın dörtte birer hissesinin müvekkilinin iki oğluna ait olduğunu belirterek, bu hisselerin çocuklar adına kayıt edildiğini mahkemeye bildirdi. Avukatın talebi üzerine mahkeme de Türk Medeni Kanunu’nun 353’üncü maddesi uyarınca iki çocuğun mal varlığının korunması için defter tutulmasına karar verdi. Mahkeme, çocuklar hakkında bildirilen mal varlıkları hakkında bir değişiklik olmazsa yılda bir defa velisi tarafından mahkemeye rapor verilmesini de karara bağladı. Geçtiğimiz mart ayında boşanan Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler’in Hakan ve Volkan adlarında iki oğlu var.



KAYNAK: hurriyet.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: