Instagram'da ünlüler - 30.05.2019

Instagram, Facebook ve Twitter’ı tahtından ederek sosyal medyanın en güçlü alanı haline geldi. Ünlüsünden ünsüzüne herkes burada ve adeta kendi gazetelerini yönetir gibi Instagram sayfalarını yönetiyorlar. Hepiniz takiptesiniz elbette biliyoruz ama gözden kaçırdıklarınız, yoğun paylaşımdan ötürü atladıklarınız vardır muhakkak. Bu nedenle böyle bir köşe yaratmaya karar verdik.

Instagram'da ünlüler - 30.05.2019

Ünlü şarkıcı Kıraç, eşi Ayşe Şule Bilgiç ve çocuklarıyla birlikte yılın belirli dönemlerinde yaşadığı Beykoz’a bağlı Ali Bahadır Köyü’ndeki çiftliğini platoya çevirdi.



Çiftliğinin bulunduğu arazi SİT alanı olarak belirlendiği için karavanda yaşayan şarkıcı, önümüzdeki haftalarda piyasaya çıkaracağı ‘Son Nefes’ adlı şarkısının klibini oyuncu Buğra Tuğrul ile birlikte kendi çiftliğinde çekti.

Yönetmenliğini üstlendiği klip hakkında konuşan Kıraç, “Klipte Türk askerinin kahramanlığına vurgu yaptım. Şehitlerimizi de bu vesileyle tekrar andık” dedi.

Şarkıcı klibini neden çiftlikte çektiğini de “Buraya ev yapamıyoruz, bari klip çekip alanı değerlendirmek istedim” sözleriyle açıkladı.



Kaynak: haberturk.com

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: