2 milyon dolar servet yaptı!

Bade işçil ile Malkoç Süalp’in boşanma davasında sular bir türlü durulmuyor.

2 milyon dolar servet yaptı!

Malkoç Süalp, boşanma sürecinde olduğu Bade İşçil’in “Para, mal avcısı değilim. Reklamdan kazandığım parama göz dikti. Evlilik teklif ederken verdiği yüzüğü bile yatırım amaçlıydı diyerek geri istiyor” sözlerine avukatı aracılığı ile yanıt verdi. Süalp “425 bin dolarlık Maslak 42’deki daire, 1 milyon 580 bin dolarlık Ulus Savoy’daki evin yarı hissesi, BMW otomobil ve mücevherlerle 2 milyon dolar serveti oldu. ‘Kafa koparmıyorum” diyor ama borçları kefili olduğu için ben ödüyorum” dedi.

Oyuncu Bade İşçil’in ‘Kafa koparan kadın değilim’ sözlerine boşanma davası açtığı eşinden yanıt geldi.

Çekişmeli bir boşanma sürecine giren Bade İşçil ile Malkoç Süalp arasında yaşanan kavganın dozu arttı. İşçil’e mal paylaşım davası açan ve taşınılmaz mallarına tedbir kararı koyduran Süalp’ten yeni bir hamle daha geldi. İşçil ile evliliği süresince ortak kullandıkları banka kasasını hakim huzurunda açtıran Süalp “Kasa boş çıktı” dedi. Süalp’in iddiaları bununla da sınırlı kalmadı. Avukatı Kerem Hasbakkal aracılığıyla Bade İşçil hakkında şu iddialarda bulundu:

- Ulus Savoy’da alınan daire için kullanılan kredinin yarısının ödeme sorumluluğu İşçil’e ait olduğu halde İşçil bugüne kadar bir tek kuruş kredi geri ödemesi yapmadı. Süalp, İşçil’e kefil olduğu için daha geçen hafta 400 bin TL kredi geri ödemesi yaptı.

- Maslak 42’de bulunan ve 425 bin dolara alınan evin tüm ödemeleri Malkoç Süalp tarafından yapıldı.

- İşçil’in ‘kişisel kazancımla ödedim’ dediği BMW ile ilgili, o dönemde basına yansıyan demeçlerine dikkatle bakıldığında bu aracın eşi tarafından alındığı açıkça görülebilir.

Kaydını sildirdi

İkamet ettiği Ulus Savoy Konutları’ndaki daireye Bade İşçil’in kaydını aldırması üzerine Malkoç Süalp, önceki gün polis merkezine gitti. Süalp, İşçil’in adresten kaydını sildirdi. Ardından avukatlık bürosuna girerken muhabirler tarafından görüntülendi.İşçil’in yaptığı açıklamalar hatırlatılmasına Süalp, sessiz kaldı.

2 milyon dolar servet yaptı!


Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: