2018'i yurtdışında karşıladılar!

2018’i yurtdışında karşılayan ünlüler, önceki akşam Türkiye’ye döndü. İşte Atatürk Havalimanı’nda görüntülenen o ünlüler...

2018'i yurtdışında karşıladılar!

Kibariye, eşi Ali Küçükbalçık’la birlikte poz verdi. Ünlü şarkıcı, “Yılbaşı günü Almanya ve Belçika’da 4 konser verdim. Rekor bende. Yorgunluktan bacaklarım tutmuyor” dedi. Ünlü şarkıcının yorgunluğu yüzüne de yansıdı.

Selçuk Yöntem ve eşi Cihan Yöntem geleneği bozmayıp yeni yıla Kıbrıs’ta girdi. Havalimanında objektife yansıyan çift, “Kıbrıs’ta eş-dost var. Bizim için maneviyatı yüksek” diye konuştu.

Yılbaşı gecesi Kıbrıs’taki bir otelde sahneye çıkan Linet de yurda döndü. Ünlü şarkıcı, kendisini bekleyen özel aracına binerken objektife gülümseyerek poz verdi.

Perran Kutman ve eşi Koral Sarıtaş, 2018’e yurtdışında giren ünlüler arasındaydı. Kutman eşiyle birlikte Hindistan, Maldivler ve Dubai’yi kapsayan bir tur yaptıklarını söyledi.

Yılbaşı gecesi Kıbrıs’ta sahneye çıkan Muazzez Ersoy, neşeli tavırlarıyla dikkat çekti. Ünlü şarkıcı, “Karar aldım, konuşmayacağım” diyerek muhabirlere takıldı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: