45 soruda Engin Öztürk!

45 soruda Engin Öztürk!

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz’in paylaştığı diziye Yeliz karakterine hayat vermek için; Nilay Duru’nun dahil olması izleyenler bir hayli mutlu etti.

Fikri’nin büyük kızı olarak gelen Yeliz’in, babasına karaciğerini verip vermeyeceği şimdiden merak ediliyor. Diziye Yeliz karakterini canlandırmak için; Nilay Duru’nun dahil olması izleyenleri adeta mest etti. İzleyiciler bu konuyla ilgili güzel yorumlar yaparken, Yeliz’in Barış’a aşık olacağını da düşünüyor.

Fragmanın sonunda Yeliz’in bir anda ortadan kaybolması ise kafaları bir hayli karıştırdı… Nilay Duru’nun diziye dahil olması için izleyenler; “Ay Nilay Duru mu harika!” gibi yorumlar yaptılar.

Yeliz’in ortalığı karıştırması konusunda fikir birliğine sahip olan izleyenler, Yeliz’in Barış’la alakalı bir şeyler yapacağına kesin gözüyle bakıyor. “Fikri’ye karaciğerini, Barış’ın onunla olması karşılığında verecek bence!” düşüncelerine neden oldu.

Barış’ın ise Yeliz’le tanışırken, “Ben de Filiz’in nişanlısıyım.” diyerek direk Yeliz’e set çekmesi, izleyenlerin Barış’ı “Helal olsun Barış be sana!” şeklinde takdir etmesine neden oldu.

İşte 21. bölüm 1. tanıtım:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: