5 milyonluk kutlama!

Vizyonda 5 milyon gişe rakamını aşan "Aile Arasında" filminin oyuncuları, filmin başarısını kutladılar.

5 milyonluk kutlama!

Engin Günaydın ve Demet Evgar’ın başrolde yer aldığı, Gülse Birsel’in kaleme alıp oynadığı ‘Aile Arasında’ filminin ekibi, önceki akşam BKM Mutfak Uniq'te bir araya geldi.

5 milyonluk kutlama!

5 milyon seyirci barajını aşan filmin kutlamasına yapımcı BKM adına Yılmaz Erdoğan, senarist Gülse Birsel, oyunculardan Erdal Özyağcılar, Engin Günaydın, Devrim Yakut, Derya Karadaş, Fatih Artman gibi isimler katıldı.

5 milyonluk kutlama!

Yılmaz Erdoğan, GECEye BKM'yi temsilen katıldı. Erdoğan, "Böyle başarılı bir filmin yapımcısı olmak güzel bir duygu bizim için. Ekip arkadaşlarımızı kutluyorum" dedi.

5 milyonluk kutlama!

Muhabirlerin "Organize İşler filminizin ikincisinde Türkiye'nin önemli komedyenlerinin bir arada olacağı konuşuluyor. Gerçekten Cem Yılmaz, Ata Demirer, Şahan Gökbakar ve diğer usta isimler bir film de buluşur mu?" şeklindeki soruya Yılmaz Erdoğan,

5 milyonluk kutlama!

"Bizim çalışmalarımız devam ediyor. Senaryo ve kast görüşmeleri tamamen bitmeden ayrı ayrı açıklamak olmaz. Ama tüm isimleri birlikte açıklayacağız. Şunu söylemeliyim ki, neden olmasın? Çok mutlu oluruz, bütün komedyenleri taşıyacak güçlü bir eser olsa, seve seve herkes rol alır diye düşüyorum" şeklinde cevap verdi.

5 milyonluk kutlama!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: