7 aylık hamile Seda Bakan'ın deniz keyfi!

7 aylık hamile olan oyuncu Seda Bakan ve müzisyen eşi Ali Erel de tatil sezonunu Bodrum'da açtı. Ali Erel, hamile eşinin adeta üzerine titredi. Denize girecekleri sırada eşinin elini bir an olsun bırakmayan Erel, yarım saat deniz keyfi yaptıktan sonra çıkarken de aynı hassasiyeti gösterdi.

7 aylık hamile Seda Bakan'ın deniz keyfi!

Cesur ve Güzel'in 18. bölüm özeti:

Aradığı cevaplara çok yaklaşan Cesur’un tehlikeli oyunu, beklenmedik bir kurşunla yarıda kalır. Babasını uçurumun kenarında, ölümle yaşam arasında bulan Sühan, Cesur’un gözlerine bakar ve son sözünü söyler.

Babasının geçmişine ışık tutarak Cesur’a destek olmaya çalışan Sühan’ın başına gelen gizemli olay, birbirlerinden uzak durmaya çalışan Cesur’la, Sühan’ı tekrar bir araya getirir. Cesur aşkından asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha kanıtlar.

Cahide’nin ondan bir şeyler gizlediğini hisseden Hülya’nın aniden ortaya çıkması Cahide’yi öfkelendirir fakat işler ikisinin de beklediği gibi gitmeyecektir. Cahide’nin etrafındaki çember giderek daralmaktadır.

Cesur’un yıllardır beklediği yüzleşme günü geldiğinde bu sefer karar verme sırası Sühan’a geçmiştir. Rıza da hücresinde heyecanla bu anın hayalini kurarken cevaplar hiç beklenmeyen bir yerden gelir.


Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: