Acun, diskalifiye olan Berna için ne dedi?

Acun Ilıcalı'dan takım arkadaşı Sahra ile tekme tokat kavga eden ve Survivor'dan diskalifiye edilen Berna ile ilgili konuştu.

Acun, diskalifiye olan Berna için ne dedi?

Survivor Berna gönüllüler takımındaki arkadaşı Sahra'nın eline vurdu daha sonra tekme attı. Adada yaşanan şiddetli kavganın ardından güzel yarışmacı diskalifiye edildi. Acun Ilıcalı duruma el koydu ve Berna'yı yarışmadan gönderdi.

Ünlü yapımcı olaylar sonrasında açıklama yaptı. Acun Ilıcalı diskalifiye kararını "Biliyorsunuz Gönüllüler adasında büyük bir tartışma çıktı. Bu tartışmanın sonrasında fiziki bir temas gerçekleşti. Berna ile Sahra arasında istenmeyen olaylar yaşandı. Bu olaylar gerçekten çok üzücü. Yarışmacıların orada haftalardır ciddi bir açlık çektiğini ve sinirlerine hakim olamadıklarını çok iyi biliyoruz ama bizim için adadaki güvenlik çok çok önemli. Bunu da her zaman söylüyoruz. Bu yaşanan olaydan sonra biz yarışmacılarla birer birer görüştük. Görüşmeler sonrasında bu fiziki tartışmanın ileriye yansıyabileceğini ve adadaki güvenlikle ilgili belli problemler olabileceğine kanaat getirdik. Tabii ki Berna'yı seviyoruz. Sahra'yı da seviyoruz. Hepsi bizim için çok değerli ama biliyorsunuz ki Survivor'da bizim için en önemli şey adadaki güvenlik. Yarışmacılardan aldığımız izlenimle bu güvenliğin riskte olduğunu düşünerek çok sevmemize ve değer vermemize rağmen üzülerek Berna'yı diskalifiye etmek zorunda kaldık." sözleriyle açıkladı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: