Acun Ilıcalı herkesin merak ettiği soruyu yanıtladı: "Yakarım bu stüdyoyu"

Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk'ün sorusu üzerine 'O Ses Türkiye'nin bu sezon neden iptal edildiğini açıkladı. Ilıcalı'nın "Bu jürinin sağlığı için yakarım bu stüdyoyu" sözleri de dikkat çekti.

Acun Ilıcalı herkesin merak ettiği soruyu yanıtladı:

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde Beyazıt Öztürk ile Acun Ilıcalı arasında geçen bir diyalog geceye damga vurdu. Beyazıt Öztürk, Acun Ilıcalı'ya "2020'de neden 'MasterChef' oldu da, 'O Ses Türkiye' olmadı? Bunların hesabı verilecek, bunlar konuşulacak" diyerek takıldı. Ilıcalı, bu soruya, "Masterchef'te mücadele eden yarışmacılarımız koronavirüs tedbirleri kapsamında öncelikle testlerini oldular ve ayrı bir eve çıktılar. Ayrı evde yaşadıkları için dışarıyla bağlantıları kesildi. Stüdyo ile ev arasında gidip geldiler" cevabını verdi.

Beyazıt Öztürk bu kez, diğer jüri üyelerini kastederek, "Sen bizim dördümüzün aynı evde yaşadığını mı sanıyorsun?" şeklinde esprili bir soru daha yöneltti. Ilıcalı, "O Ses'e günde 25-30 yarışmacı geldiği için ve sezon boyunca toplam 600-700 yarışmacı geldiği için sevgili jürilerimin sağlığını düşünerek, onların riske girmesini engelleme adına yıllardır klasik olan bu şovumuzu iptal ettim. Onlar için helal olsun. Sizlerin sağlınız için gerekiyorsa bu stüdyoyu yakarım. Bunu da not olarak düşmek istiyorum" dedi.

Acun Ilıcalı bu açıklamasıyla yarışmanın neden iptal edildiğini de açıklamış oldu.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: