Acun Ilıcalı'dan MasterChef Uğur'un diskalifiyesi sonrası ilk açıklama...

MasterChef Türkiye'de Uğur Yılmaz Deniz eski sosyal medya paylaşımlarının ortaya çıkmasıyla diskalifiye edildi. Magazin ve sosyal medya gündemine damga vuran olay sonrası Acun Ilıcalı, konuyla ilgili yeni açıklama yaptı

Acun Ilıcalı'dan MasterChef Uğur'un diskalifiyesi sonrası ilk açıklama...

MasterChef Türkiye'de yarışan Uğur Yılmaz Deniz, geçmişte attığı küfür ve hakaret dolu tweet'ler nedeniyle yarışmadan diskalifiye edilmişti. Uğur'un yarışmadan gönderildiğini Acun Ilıcalı sosyal medyadan duyurmuştu. Ilıcalı'nın açıklamasının ardından sosyal medyada bir çok eleştirel mesaj yazılmıştı.

Yarışmacıların sosyal medya hesaplarının programa kabul edilmeden önce kontrol edilmesi gerektiği söylenerek Uğur Yılmaz Deniz'in 4 ay programa emek verdiği aktarılmıştı. 4 aydır yarışan yarışmacının 7 yıl önce attığı tweetler nedeniyle bu şekilde cezalandırılmasının doğru olmadığı belirtilmişti. Gelen eleştirilere Acun Ilıcalı cevap verdi.

Hürriyet Gazetesi'nden Ahmet Hakan'a konuşan ünlü televizyoncu, şu üç mesajı verdi:

- BİR: Uğur’un ettiği küfürler, kitlesel bir nitelik taşımasaydı belki durum toparlanabilirdi. Ama o küfür üzerine bizim tepkisiz kalmamız, küfre sahip çıktığımız anlamı taşıyacaktı. Bunu kimseye anlatamazdık.

- İKİ: Uğur’u ekranda uğurlarken... Kendisini ifade etmesine imkân tanıdık. Amacımız Uğur’un yaşadığı derin pişmanlığı kamuoyuna yansıtmasını sağlamaktı. Bu amacımızı sağladık.

- ÜÇ: Biz her zaman yarışmacılarımıza sahip çıkıyoruz. Uğur şu anda mutlu. Mutluluğunu da ifade ediyor. Tüm toplumu etkileyen samimi pişmanlıktan sonra Uğur bu konuyla ilgili bir mağduriyet yaşarsa ben yanında yer alırım.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: