Acun Ilıcalı'dan Sihirli Annem itirafı!

Sihirli Annem dizisini yeni bölümleriyle tekrar yayınlayacak olan Acun Ilıcalı'dan itiraf geldi: "Kızım Melisa nefes almadan izliyor. Ben de "yenisini yapayım" dedim."

Acun Ilıcalı'dan Sihirli Annem itirafı!

Şelale Kadak'ın sunduğu programa konuk olan Acun Ilıcalı'nin 'Sihirli Annem' dizisiyle ilgili söyledikleri gündem oldu. Yeni kuracağı 'Exxen' isimli dijital platform için hazırlıklarını sürdüren ünlü televizyoncu, dizi olarak da 'Sihirli Annem'le anlaşmıştı. Yayınlandığı dönemde çok konuşulan dizi 'Exxen' için yeniden çekilecek.

Ilıcalı katıldığı programda yepyeni bir kadroyla 'Sihirli Annem'in çekimlerinin başladığını söyledi ve "Melisa ile kahvaltıdaydık baktım Sihirli Annem'i seyrediyor. Sihirli Annem eski ama çok başarılı bir dizi. Baktım Melisa nefes almadan seyrediyor. Ben de madem bu kadar seviyor yenisini yapayım bari dedim. Sonra hemen yapımcımızı aradım o da duyarlılık gösterdi ve şimdi çekimdeler" itirafında bulundu.

Ilıcalı'nın kızı sevdiği için diziyi yeniden çektirmesi sosyal medyada gündem oldu. Bazı kullanıcılar Melisa'dan dizi isteklerinde bulundu. En çok istenilen dizi de 'Aşk-ı Memnu' oldu.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: