Acun Medya-Survivor 2017 maçında Furkan'dan müthiş vole!

Acun Medya - Survivor 2017 spor maçında Furkan’ın volesi, maça damga vuran anlardan oldu. Furkan’ın bu volesi büyük beğeni topladı.

Acun Medya-Survivor 2017 maçında Furkan'dan müthiş vole!

TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasında birleşme partisi öncesinde Acunn Medya ve Survivor yarışmacılarının maçları nefesleri kesti.

Adem'in Serhat 'ı ve İlhan'ı gölgede bırakan performansı oldukça dikkat çekti. Acun Medya ekibinden Acun Ilıcalı’nın pasını Maxi golle taçlandırdı ve maçın ilk yarısında Acun Medya 1 – 0 öne geçti. Survivor 2017 takımı, Serhat Akın’ın pasına Adem Kılıççı’nın vuruşu ile golü buldu ve durumu 1 – 1 yaptı. İlk yarının son dakikasında İlhan Mansız’ın asistini Serhat Akın gole çevirdi.



Survivor 2017 2 Acun Medya 1. İkinci yarıya ise iki takımda eşit başladı. Her ikim takımda kaleleri yokladı ama MAxi'nin güzel pasında Yasin topu ağlara göndererek eşitliği sağladı. Maçın kalan dakikalarında ise Survivor 2017 maça hakim olsa da Acun Ilıcalı'nın asistinde Yasin topa düzgün bir vuruş yaparak Acunmedya'yı 3-2 öne geçirdi.

Son iki dakika da beklenen gol İlhan'dan geldi. Acun Medya ve Survivor 2017 arasında oynanan maç beraberlikle tamamlandı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: