'Ada Masalı'nda büyük aşk izleyenleri mest etti!

Ay Yapım’ın Star TV’de yayınlanan ve hikayesiyle yaz ekranlarına renk katan dizisi ‘Ada Masalı’nın 12. bölümü dün akşam romantik anlara ve şok gelişmelere sahne oldu. Sevilen dizinin dün akşamki bölümünün hemen ardından yeni bölümden ön izleme sahnesi seyirciyle buluştu.

'Ada Masalı'nda büyük aşk izleyenleri mest etti!

‘Ada Masalı’nın dün akşamki bölümünde yeni bir ilişkiye başlayan Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz’ın (Alp Navruz) birbirlerine duydukları büyük aşk, izleyenleri derinden etkiledi. Çiftin ada manzarasındaki romantik randevuları ise görsel bir şölen yarattı. Karşılarına çıkan her türlü engele rağmen bir arada kalmayı başarabilen çift, birbirlerine bağlılıklarıyla seyircinin takdirini topladı. Tüm planları suya düşen İdil (Beril Pozam) ve Batu (Erdem Kaynarca) aynı hedef uğrunda işbirliği yapmaya devam ederken Haziran ile Poyraz’ın beraber olmalarını istemeyen herkese karşı aldıkları karar, Kırlangıç Adası sakinlerini şok edecek.

Dizinin yeni bölümünden ekranlara gelen ön izleme sahnesinde gizlice buluşan Haziran ve Poyraz’ın baş başa geçirdikleri romantik anlar, davetsiz bir misafir tarafından bölünürken genç aşıklar ada sakinlerine söyledikleri yalanın ortaya çıkması ihtimaliyle karşı karşıya kalıyor.

Ali Bilgin’in genel yönetmenliğini, Özgür Sevimli’nin ise yönetmenliğini üstlendiği ‘Ada Masalı’nın senaryosu Aksel Bonfil imzası taşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’a Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Beril Pozam, Rami Narin, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Özge Demirtel, İlkay Akdağlı, Can Kahraman, Eylül Ersöz ve Bedia Ener eşlik ediyor.

‘Ada Masalı’ her salı akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!

‘ADA MASALI’ 13. BÖLÜM ÖN İZLEME:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: