Ada Masalı'nda Kırlangıç Adası karışıyor!

Romantik hikayesiyle izleyenleri ekranlara kilitleyen Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’nın 11. bölümünden tanıtım yayınlandı. Tanıtımda Poyraz’ın (Alp Navruz) başının belaya girdiği dikkat çekerken Biricik (Özge Demirtel), Kırlangıç Adası’nı karıştıracak soruyu Melisa’ya (Merve Nur Bengi) yöneltiyor.

Ada Masalı'nda Kırlangıç Adası karışıyor!

‘Ada Masalı’nın yeni bölümünden tanıtım yayınlandı. Tanıtımda Batu (Erdem Kaynarca) apar topar hastaneye kaldırılıyor. Yaşanan kavga Poyraz’ın başına yeni bir bela açarken Haziran (Ayça Ayşin Turan) Poyraz’ın sinirlerine hakim olamamasına sebep olan şeyin ne olduğunu merak ediyor. Aliye (Bedia Ener) ise bu olaydan da Haziran’ı sorumlu tutuyor. Oynadıkları oyun sırasında Biricik’in Melisa’ya adada aşık olduğu biri olup olmadığını sorması, nefeslerin tutulmasına sebep olurken Melisa’nın Alper’in (Rami Narin) adını verip vermeyeceği ise gizemini koruyor.

Ali Bilgin’in genel yönetmenliğini, Özgür Sevimli’nin ise yönetmenliğini üstlendiği ‘Ada Masalı’nın senaryosu Aksel Bonfil imzası taşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’a Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Beril Pozam, Rami Narin, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Özge Demirtel, İlkay Akdağlı, Can Kahraman, Eylül Ersöz, Bensu Begoviç ve Bedia Ener eşlik ediyor.

‘Ada Masalı’ her salı akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!

‘ADA MASALI’ 11. BÖLÜM 1. TANITIM:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: