Ahmet Kural'dan uyuşturucu itirafı!

Şiddet iddiası nedeniyle Sıla'yla davalık olan Ahmet Kural, yıllar önce uyuşturucu kullanmasının ortaya çıkmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ahmet Kural'dan uyuşturucu itirafı!

Geçtiğimiz aylarda Sıla, Ahmet Kural'ın kendisini darp ettiğini iddia ederek savcılığa şikayette bulunmuştu. Dava süreci henüz devam ederken Ahmet Kural'ın 2009 yılında uyuşturucu kullandığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kural, iddiaları kabul ederek "Herkesin geçmişte hataları vardır" dedi.

İşte Ahmet Kural'ın tam açıklaması:

"Her insan gibi benim de geçmişte birtakım hatalarım oldu. İster özenti deyin, ister meraktan deyin; bundan 10 yıl önce 2009 yılında, maalesef böyle istenmeyen bir olayı yaşadım. Bu bir gençlik hatası idi. Yaşandı bitti. Olayın ardından kendimi tamamen işime adadım. Bağımlı olmadığım için bir tedavi ihtiyacı duymadım.

"Stratejik bir oyun bu"

2009'da hakkımda açılan dava, 2014'te karara bağlandı ve hükmün açıklanması geri bırakıldı. Şimdi bildiğiniz gibi yeni bir dava süreci yaşıyorum. Alakasız eski bir dava dosyasının tozlu raflardan indirilip 10 yıl sonra sırf bir ceza alabilmem için mahkemede karşıma çıkarılmasını, karşı tarafın stratejik bir oyunu olarak görüyorum. Potansiyel bir suçlu gibi gösterilmem için bu konuyu gündeme taşıdıklarını biliyorum."

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: