Ajda Pekkan da konuştu: "Ben bile ikna oldum aşk yaşadığımıza..."

Hakan Altun'la aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Ajda Pekkan çıkan haberleri ti'ye aldı: “Sabah ben de ilişki yaşıyorum diye kalktım. Bir önceki ilişkim bitti mi, bitmedi mi çok ikilemde kalmışlardı, hep o haber oluyordu. Yeni bir haber çıktı diye sevindim. Ayrıldıktan sonra iki lokma biriyle görüştüğünüz zaman yakıştırmalar oluyor. Hakan çok değerli bir insan. Çok iyi dostuz, hafta sonu da çıktık, eğlendik. Yine çıkar eğleniriz. Bir şey olsa deklare ederiz. Ama yok. Programda da o kadar emin konuşmuşlar ki, ben bile ikna oldum aşk yaşadığımıza!”

Ajda Pekkan da konuştu:

'Söylemezsem Olmaz' programının sunucularından Seren Serengil, Ajda Pekkan ile Hakan Altun'un aşk yaşadıklarını iddia etti.

Ajda Pekkan da konuştu:

Serengil'in açıklamaları gündeme boma gibi düşerken bu iddiaya ilk cevap Hakan Altun'dan geldi.

Ajda Pekkan da konuştu:

Altun yaptığı açıklamada ”Bugün bir magazin programında, sn. Ajda Pekkan ve şahsımla ilgili yapılan haber tamamen asılsız ve gerçek dışıdır! Ajda Hanımla müzik ve dostluk dışında herhangi bir ilişkimiz yoktur." ifadelerini kullandı.

Ajda Pekkan da konuştu:

AJDA PEKKAN DA KONUŞTU! Ajda Pekkan ise haberleri tiye aldı: “Sabah ben de ilişki yaşıyorum diye kalktım. Bir önceki ilişkim bitti mi, bitmedi mi çok ikilemde kalmışlardı, hep o haber oluyordu. Yeni bir haber çıktı diye sevindim.

Ajda Pekkan da konuştu:

Ayrıldıktan sonra iki lokma biriyle görüştüğünüz zaman yakıştırmalar oluyor. Hakan çok değerli bir insan. Çok iyi dostuz, hafta sonu da çıktık, eğlendik. Yine çıkar eğleniriz. Bir şey olsa deklare ederiz. Ama yok. Programda da o kadar emin konuşmuşlar ki, ben bile ikna oldum aşk yaşadığımıza!”

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: