'Akrep'te cinayetin sırları ortaya çıktı!

STAR TV’nin, 1441 Productions imzalı beğeni ile izlenen dizisi ‘Akrep’in onuncu bölümde bölümünde heyecan fırtınası tüm hızıyla devam etti.

'Akrep'te cinayetin sırları ortaya çıktı!

#kardeşimiçin etiketi ile Türkiye gündeminde yer alan ve sosyal medyada hayli ses getiren dizinin onuncu bölümünde, Perihan Emgen, bir kızının ölümünün sır perdesini kaldırmak için diğer kızının peşindeydi!

HACER ELİNDEKİ GÖRÜNTÜLERLE FERDA’YI KÖŞEYE SIKIŞTIRDI!

Hacer eline geçen kozla Ferda’nın karşısına dikildi. Ferda inkar etse de Hacer’i inandıramadı. Aras da Ferda’ya sırtını döndü ve artık bu oyundan çıkmak istediğini söyledi! Ferda, Hacer’i parayla ikna edebileceğini düşünüp Fikret’en 250 bin lira alarak Hacer’e gitti. Ama hem Hacer parayı kabul etmedi, hem de parayı İpek’in hesabına aktardığı için Aras’la arasındaki ipler tamamen koptu! Aras, kardeşini alıp İstanbul’dan gitmeye karar verdi.

FERDA, İPEK’İ ELİNDE TUTMAK İÇİN ŞAHİN’İ EVLİLİK TEKLİFİNE İKNA ETTİ

Elindeki tüm kozları birer birer yitiren Ferda, yine de yılmadı, oyun kurmaya devam etti! İpek’i ve dolayısıyla Aras’ı elinde tutabilmek için, Şahin’in aklına İpek’le görüşebilmeleri için evlenmeleri gerektiği fikrini soktu! Şahin bu fikre o kadar inandı ki hızla annesinin yüzüğü ile evlilik teklifini yaptı ve evet cevabı da aldı!

ARAS, İPEK’E HER ŞEYİ ANLATTI

Ferda ve Fikret arasında gidip gelmekten, Duru’ya karşı yaşadığı vicdan azabından yorulan Aras, evlilik teklifini öğrenince dayanamadı, yaşadıkları her şeyi İpek’e itiraf etti. Onu yaşatmak için kendi hayatından vazgeçtiğini anlattı!PERİHAN DOĞRU OLMAMASINI UMARAK BİR OYUN KURDU AMA...

Hastanede ölüm kalım savaşı veren Mehmet’in oğluyla tanışan Perihan, Ferda ve Fikret üzerinde yine bir oyun oynadı. Mehmet’in oğlundan hakkında bilgi alan Ferda, Seçkin’i sürekli arayınca, Perihan’ın dikkatini çekti. Mehmet’in öldüğünü öğrenen Fikret, Aras’ın yakasına yapıştı. Aras da aynı sertlikle karşılık verdi ve işten ayrıldı.

Perihan ise Ferda'yı arattı ve Mehmet’in polis ile konuştuğunu söyletti. Bunun üzerine, artık kaçacak yeri kalmayan Ferda, “Berna’nın ölümüne ben sebep oldum anne” diyerek gözyaşları içinde Perihan’ın dizlerine kapandı!

Perihan da kasasından tabancasını çıkardı ve Ferda’ya sordu: “Kızıma ne yaptın Ferda?”

‘Akrep’ heyecan dolu yeni bölümüyle perşembe saat 20.00’de Star TV’de!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: