Akrep'te Ferda, Ahmet'e tuzak kurdu!

STAR TV’nin, 1441 Productions imzalı beğeni ile izlenen dizisi ‘Akrep’, 15’inci bölümüyle ekrana geldi.

Akrep'te Ferda, Ahmet'e tuzak kurdu!

AHMET’İN AYŞEM’LE KARŞILAŞMASI OLAYLI OLDU

Ferda serbest kalıp Ayşem’le birlikte eve döndüğü sırada kapıyı açık buldu. İçeri girdiklerinde evin yeni ev sahibiyle karşılaştılar. O sırada Ferda’yı ziyarete gelen Ahmet, adamın sözleri karşısında kendini tutamayıp saldırdı. Ayşem ise Ahmet’in yaptığına kayıtsız kalamadı ve onu polis çağırmakla tehdit etti. Ayşem, Ferda’ya Ahmet’in kim olduğunu sorunca Ferda, Ahmet’in kuafördeki eşyalarına talip olduğunu yalanını söyledi ancak Ayşem buna ikna olmadı ve Ahmet’ten uzak durmasını söyledi. Böylelikle baba-kız, birbirlerinden habersiz tartışma yaşadılar. Ahmet ise Ferda’yı kenara çekip kızının yerini söylemesi karşılığında yirmi dört saat mühlet verdi. Bu sırada da Ferda’yı bir gün boyunca kumarhanede, yanında çalıştırdı.

Akrep'te Ferda, Ahmet'e tuzak kurdu!

ARAS VE ŞAHİN’İN KAVGASINDA ZARAR GÖREN İPEK OLDU


Aras kardeşinin iyi olup olmadığını kendi gözleriyle görmek istedi ve köşke gitti. Hakan’ın Duru’ya el kaldırdığını gören Aras, Hakan’a yumruklar savurdu. Gürültüye koşup gelen Şahin, Aras’ı görünce kavga büyüdü. İpek araya girmek isterken darbe alıp bayıldı. Aras, kardeşinin halini gördükçe içi sızladı ama Perihan, Aras’ın kardeşinin yanında durmasına müsaade etmedi.

PERİHAN VE FERDA KUMAR MASASINDA!


Ahmet, sözü üzerine Ferda’yı kumarhaneye çağırdı. Ferda krupiyelik yaparken, Ahmet’in muhbirliğiyle Perihan da kumarhaneye gitti. Ahmet’i görmek için gelen Perihan, karşısında Ferda’yı gördü ve şüpheleri iyice arttı. Annesiyle bahse giren Ferda, o kazanırsa çekip gideceğini, kendisi kazanırsa Merve’yi geri alacağını söyledi. Ferda, oyunu kaybetti, Perihan ise Ahmet’e Gevher İlaç’ı ona asla bırakmayacağını söyledi.

DURU, İPEK VE MERVE’NİN ARASINI BOZDU


Ferda, Merve’yi geri almak için Duru’ya teklif sundu. Merve ve İpek’le arasında büyük bir kavga çıkarsa Merve’nin o evde durmayacağını belirtti. Duru, Şahin ve Merve’nin yakınlığından hoşnut olmayan İpek’i dolduruşa getirdi. Şahin’in, Merve ve arkadaşıyla eğlendiğini söyleyince İpek salona, Şahin’i görmeye gitti. Şahin’i onları birlikte gülüşürken görüp kıskançlık krizine girdi. Sonunda da İpek ve Merve arasında büyük kavga çıktı.

FERDA, AHMET’İN KUYUSUNU KAZDI!


Yirmi dört saatin dolması üzerine Ferda, Ahmet’i mezarlığa götürdü. Ayşem’in gideceğini bilen Ferda, evden çıkmadan önce kızını şüphelendirmek için evi dağıttı, mezarlıkta da Ahmet’e kızının öldüğünü söyledi. Ahmet, Ferda’nın sözlerine inanmadı ve mezarı kazmasını söyledi. Ferda mezarı kazarken, Ayşem’e de mezarlığın konumunu gönderdi. Ferda mezardan bir kutu çıkardı ve Ahmet’e verdi. İçinde kızının çocukluk fotoğraflarını bulan Ahmet, hüzünle karışık tebessüm etti. Her fotoğrafta kızının biraz daha büyümüş halini gören Ahmet, ilerledikçe Ferda’nın avukatı Ayşem’i gördü. Bu sırada Ayşem mezarlıkta annesini aradı. Ferda, Ayşem’e babasının gerçek yüzünü göstermek için böyle bir oyun oynadığını söylerken, Ayşem de yavaş yavaş babasına yaklaştı.


‘Akrep’ heyecan dolu yeni bölümüyle perşembe saat 20.00’de Star TV’de!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: