Akrep'te Perihan'dan Ferda'ya yeniden ittifak çağrısı

STAR TV’nin, 1441 Productions imzalı beğeni ile izlenen dizisi ‘Akrep’, 21’inci bölümüyle ekrana geldi.

Akrep'te Perihan'dan Ferda'ya yeniden ittifak çağrısı

AHMET VE FERDA’NIN DÜĞÜN ARİFESİNDEKİ İLİŞKİLERİ SON BULDU

Ahmet, Aras’ın otele gelip Duru ile kendisini gördüğünü öğrenince amacına ulaştı. Duru’ya kendisini sadece sohbet için çağırdığını, zaten Ferda’ya aşık olduğunu söyledi. Tam o sırada Ferda otel odasını bastı. Ahmet bu planı Aras’ı ortaya çıkarmak için yaptığını söylese de Ferda’nın hışmından kurtulamadı. Ahmet ve Ferda’nın ilişkileri düğün arifesinde son buldu.

ARAS, DURU’YU AFFETMEDİAras yaşadığı acıyla soluğu Perihan’ın evinde aldı. Ağır sözler sarf eden Aras, Can’ın velayetini de alacağını belirtti. Duru’yu Ahmet ile birlikte otel odasında gördüğünü söyleyince ise evde kıyamet koptu. Perihan, Duru’ya tokat atacak kadar sinirlendi ancak Ahmet’in kurduğu kumpası dinleyince Perihan torununu yine bağrına bastı. Aras beklenmedik bir hamleyle velayet sürecinde Ayşem’den avukatı olmasını istedi. Ayşem de bu teklifi geri çevirmedi. Duru, Aras’a kendini açıklamaya gittiğinde ise Ayşem’i Aras’ın evinde buldu. Duru’nun kendini affettirme çabaları nafile çıktı. Aras da Duru ile olan ilişkisini noktaladı.

PERİHAN’DAN FERDA’YI ŞOKE EDEN TEKLİF!

Perihan, Ferda’yı kahvaltıya davet etti ve ona kanser olduğunu, artık kurtuluş umudunun kalmadığını söyledi. Perihan’ın şirketi ve ailesini ona emanet etmesi Ferda’yı çok şaşırttı. Ancak Perihan’ın bir şartı vardı: Ahmet’i aileden uzak tutacak ve ondan kurtulacaktı. Düşünmek için süre isteyen Ferda, tam da teklifi kabul etmeye kararlıyken, Perihan’ın Ahmet’in ölmesini istediğini öğrendi.

HÜNKAR KADİM DOSTUNA VEDA ETTİ

Hünkar, Perihan’ı tedaviye ikna edemedi. Kadim dostunun gözlerinin önünde ölmeyi beklemesine dayanamadı ve evden ayrılmaya karar verdi. Ev halkıyla duygusal bir veda yaşayan Hünkar, Perihan’ı Hacer’e emanet etti. Hacer de Perihan’ın hasta olduğunu Hünkar’dan öğrenince kahroldu.

ARAS VE AYŞEM ARASINDA AŞK MI BAŞLIYOR?Aras, Duru ve Ahmet’in bakışları altında ellerinde güllerle şirkete geldi. Duru kendisi için geldiğini düşünürken, Aras çiçekleri Ayşem’e hediye etti. Duru’nun içi parçalanırken, Ahmet de Aras’a karşı iyice bilendi. Aras ve Ayşem baş başa kaldıklarında ise Ahmet ikisinin bulunduğu odayı güvenlik kamerasından izledi. Aras, Ayşem’in duygularından emin olmaya çalışırken, Ayşem için ateş bacayı çoktan sarmıştı. Sonunda ise Aras, Ayşem’i öptü. Duru kapıdan ikiliyi izlerken, Ahmet bilgisayarın başında öfkeden deliye döndü.

‘Akrep’ heyecan dolu yeni bölümüyle perşembe Star TV’de!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: