ALEX'İN 10 NUMARASI HANDE YENER'E!

Fenerbahçe forması ile hayranlarından da büyük ilgi gördü..

ALEX'İN 10 NUMARASI HANDE YENER'E!

Ünlü pop müzik sanatçısı Hande Yener, Kuşadası'nda yardım için sahneye çıktı. Geliri ihtiyaç sahibi öğrenciler için harcanacak olan gecede Fenerbahçeliler tarafından Hande Yener'e üzerinde kendi ismi yazan Alex'in 10 numaralı Fenerbahçe forması hediye edildi.



Kuşadası Fenerbahçeliler Derneği tarafından Kuşadası Belediyesi'nin katkılarıyla Kuşadası'nda gerçekleştirilen yardım gecesine aralarında Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan ve Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün'nün de bulunduğu yüzlerce kişi katıldı. Yardım gecesinin açılışında konuşan Kuşadası Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Tibet Özer, biletleri 50 ile 75 TL'den satılan geceden elde edilen gelirin tamamının ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacağını söyledi. Gecede konuşan Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan ve Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ise Fenerbahçeliler Derneği'nin ortaya koyduğu sosyal sorumluluk projesini desteklediklerini belirterek, girişimlerinden dolayı dernek başkanı ve yöneticilerine teşekkür ettiler. Gecede ayrıca, açık arttırma ile satışa çıkarılan ve üzerinde tüm Fenerbahçeli futbolcuların imzası bulunan iki adet forma ise toplam 13 bin liradan alıcı buldu.



Büyük ilgi gören gecede daha sonra ünlü pop müzik sanatçısı Hande Yener sahne aldı. Ünlü sanatçıya, Kuşadası Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Tibet Özer tarafından üzerinde Hande Yener yazan Fenerbahçe kaptanı Alex'in 10 numaralı forması hediye edildi. Hande Yener, konserin kalan bölümünü Fenerbahçe forması ile sürdürürken, hayranlarından da büyük ilgi gördü. Ünlü sanatçı, böylesine önemli bir yardım gecesinde sahne almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, geceyi düzenleyen dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: