Aleyna Tilki: Çığlık ata ata izledim!

'İşte Bu Benim Masalım' dizisinde, 'Survivor 2020' şampiyonu Cemal Can Canseven ile başrolü paylaşan Aleyna Tilki, oyunculuğun ardından şarkıcılığa adım atan rol arkadaşı hakkında konuştu.

Aleyna Tilki: Çığlık ata ata izledim!

Aleyna Tilki, önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı. Kız arkadaşıyla kahve içen 20 yaşındaki şarkıcı, aracına binmeden önce gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Aleyna Tilki: Çığlık ata ata izledim!

Son çıkardığı ‘Retrograde’ şarkısıyla ilgili konuşan Tilki, geri dönüşlerden mutlu olduğunu ve yeni sürprizler olacağını ifade etti: Şarkının yurt dışı promosyonları yeni başladı. Onunla ilgili çok güzel sürprizler var. Remiks albümü olacak. Norveç, İtalya, İngiltere’den önemli DJ’lerin yaptıkları remiks olacak. Şarkı çok iyi gidiyor ve bu şekilde daha da büyüyecek. Brezilya, Hindistan ve Amerika’dan dinleyen çok insan var. Sadece Orta Doğu değil, Latin ülkelerinden de güzel tepkiler alıyoruz.

Aleyna Tilki: Çığlık ata ata izledim!

"CEMAL CAN BİRÇOK ERKEK SANATÇIDAN DAHA CESUR" Cemal Can Canseven'in ilk şarkısı 'Kahraman'ı beğendiğini söyleyen Tilki, "Şarkıyı çok önceden izleyip, dinlemiştim. Çığlık ata ata izledim. Birçok erkek sanatçının cesaret edemeyeceği bir klip çekmiş. Stili, tarzı ve star ışığı var. Sette de onu hayranlıkla izliyordum" ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilki: Çığlık ata ata izledim!

"GÜNDEMİ KONUŞMAK İSTEMİYORUM" Demet Akalın’ın, "Dünya starı olacağım dedi. Çocuk dizisinde oynuyor. Hira bile artık dizisini izlemiyor" sözleri hakkında yorum yapmaktan kaçınan Aleyna Tilki, gündem olan konular hakkında konuşmama kararı aldığını belirti.

Aleyna Tilki: Çığlık ata ata izledim!

Ünlü şarkıcı, "O konular hakkında konuşmaya gerek yok. Birçok magazin haberi var. Benim aşı hakkında söylediğim şey de bir gün boyuncu 'Trend Topic' olmuştu. Bu çok gündem olan şeyler ne söylesek üzerine artık karışmaya başlıyor. Gündem olan şeyler hakkında artık bir süre yorumsuz kalmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Aleyna Tilki: Çığlık ata ata izledim!

"KİMSEYE 'AŞI YAPTIRMAYIN' DEMEDİM" Aşı ile ilgili sarf ettiği "Anneme, kardeşime, kendimi aşı yaptırmayacağım. Çünkü güvenmiyorum" sözleri nedeniyle hakkında soruşturma açılan Aleyna Tilki, "Soruşturma açıldı mı bilmiyorum. Ben o konuşmayı aşı çıkmadan önce yapmıştım. Aşı çıktıktan sonra böyle bir şeyin gündeme gelmesi de garip" açıklamasını yaptı.

Aleyna Tilki: Çığlık ata ata izledim!

Genç popçu, "Sadece şunu söyleyeceğim; sanatkâr olma yolunda emin adımlarla yürüyorum. Eğer rol modelsem sadece yaptığım sanat ve bir sanatçı neye rol model olabilecekse beni ona konumlandırsınlar. Bilim insanı değilim. Bir doktor 'aşı yapmayın' derse ona kızın. Ben bir sanatçıyım ve kimseye 'aşı yapmayın' demedim. Evet dünya ilaç sektörüne güvenmiyorum. Kişi kendisine ne iyi gelecekse kendisi bilir. Her bir bireyin kendine has bir sağlık sistemi vardır" dedi.

Aleyna Tilki: Çığlık ata ata izledim!

Aleyna Tilki, "Sıranız geldiğinde aşı yaptıracak mısınız?” sorusuna ise “Sıram gelsin o zaman konuşuruz” yanıtını verdi. [Kaynak: milliyet.com.tr]

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: