Aleyna Tilki iki büklüm yürüdü! "Yıkılmadım, ayaktayım!"

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, yoğun çalışma temposu yüzünden kas spazmı geçirmişti. Tilki, doktor muayenesine yürümek için yardımcısından destek aldı.

Aleyna Tilki iki büklüm yürüdü!

'Survivor 2020' şampiyonu Cemal Can Canseven ile başrolü paylaştığı dizi ile oyunculuğa da adım atan Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün Instagram hesabından ‘doktora gidiyorum’ mesajını paylaşınca endişe yaratmıştı.

Aleyna Tilki iki büklüm yürüdü!

Genç şarkıcı, aldığı mesajlar üzerine şu açıklamayı yapmıştı: “Dün sette kas spazmı geçirdim. Bütün vücudum kitlendi ve en sonunda yürüyemez hale geldim. Sanırım yanlış bir hareket yaptım ya da çok çalışmaktan dolayı vücudum kasıldı.”

Aleyna Tilki iki büklüm yürüdü!

Tetkik yaptırmak için Nişantaşı'nda bir kliniğe gelen ve şoförünün yardımıyla otomobilinden inip yürüyen Aleyna Tilki'nin, iki büklüm hali ve adım atarken zorlanması dikkatlerden kaçmadı.

Aleyna Tilki iki büklüm yürüdü!

Tilki, “Arkadaşlar klip ve dizi çekimleri beni çok yordu. Onun için böyle bir durumla karşılaştım” dedi.

Aleyna Tilki iki büklüm yürüdü!

“Çok ayakta kalamıyorum” diyen ünlü şarkıcı, “İki tane kan tahlili yaptırmam lazım, tüm vücudum kasıldı. Kan değerlerimde de bir şey var, sadece kaslarda değil. Buradan fizik tedaviye gideceğim, yaşlı gibi kambur yürüyorum” şeklinde konuştu.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: