Alina Boz-Mithat Can Özer aşkında yeni gelişme

Ayrıldıkları söylenen Alina Boz ve Mithat Can Özer, ayrılmadığı gibi aynı eve taşınma kararı aldı. Çift, gözlerden uzak olmak ve birlikte yaşamak için Zekeriyaköy’den aylığı 45 bin liraya villa kiraladı.

Alina Boz-Mithat Can Özer aşkında yeni gelişme

Murat Boz önceki gün Tuzla'da bir konser verdi. Konserden önce basın mensuplarının önüne çıkan Boz, soruları yanıtladı. "Aslı Enver ile ilgili soru sormazsanız röportaj veririm" diye şart koşan şarkıcıya muhabirler yazı nasıl geçireceğini sordu.

Bu soruya "Yazın önce film çekeceğim. Kardeşim Benim 2'yi çekeceğiz sonra da tatil yapacağım" diyerek cevap veren Murat Boz'a muhabirler bu sefer "aynı kadro ile çekilecek film?" diye sordu. Boz, "Kadro ile ilgili ben bir şey bilmiyorum. Onu prodüktöre sorun" dedi.

Murat Boz ayrıldığı sevgili Aslı Enver'le 'Kardeşim Benim' filminin setinde tanışmıştı. Bu yaz ikincisi çekilecek olan filmde rol alacak olan Aslı Enver'in ayrılığın ardından "Murat varsa ben yokum" diyerek rest çektiği bunun üzerine de filmin iptal edildiği iddia edilmişti. Murat Boz ve Burak Özçivit'in rol alacağı filmde bakalım Aslı Enver de olacak mı? Murat Boz'un bu açıklamasından anlaşılan o ki Kardeşim Benim 2 bu yaz çekilecek.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: