Almeda Abazi: "Bakmayın böyle gülümsediğime..."

Almeda Abazi, oğlu Efehan'ı kucağına almadan dakikalar öncesinde çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Almeda Abazi:

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi çiftinin bebekleri 5 Mayıs'ta 3 kilo 285 gram ve 50 cm olarak dünyaya gelmişti. Çift, oğullarına 'Efehan' adını vermişti. Doğumdan günler sonra Abazi, sosyal medya hesabından doğumu beklerken çekilmiş olan fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. Çiçeği burnunda anne, paylaşımına şu duygusal sözleri not düştü:

Almeda Abazi:

"Bakmayın böyle gülümsediğime..."

"Benim dünyalar güzeli doktorum, 9 ay boyunca güler yüzlü iyi kalbi ve bilgisi ile bana güç veren, ne zaman ihtiyacım olduysa bu 9 ay içinde yanımda olan (tıpkı kardeşim Aris’in doğumunda annemin yanında olduğun gibi) Dr. Banu Çiftçi’ye ye çok teşekkür ederim iyi ki tanımışız seni, seni çok seviyorum.

Almeda Abazi:

Bebeğime kavuşmadan 15 yada 20 dk önce çekilmiş bir fotoğraf. Bakmayın böyle gülümsediğime, ağrıların arasında çekilmiş bir fotoğraf :) meğerse doğum sancıların birkaç saniyelik arası da varmış böylece insan vücudu bir parça dinleniyormuş...

Almeda Abazi:

Allah’ın büyüklüğünü ve merhametini bir kez daha gördüm, yaşadım hayranlıkla! Allah’ın izni ile her zaman yanımda olan canım annem, canım eşim, canım doktorum ve butun ailemin desteği ile tüm zorlukların üstesinden gelebildim ve küçük kaplancığım, hayatımın manası biricik oğluma kavuştum... Efehan’ıma!

Almeda Abazi:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: