Amerika'da doğsaydım..

Amerika'da doğsaydım..

Sanatçı Tuğba Özay “Burada Laf Çok” adlı programda ilginç açıklamalar yaptı.

Amerika'da doğsaydım..

Çocukluğunda babasına özendiğini söyleyen Tuğba Özay,”Çocukluğum sokaklarda geçti. Erkek gibi yetiştim, cadde kızıydım ama babama özenirdim.” diye konuştu. Annesini çok sevdiğini dile getiren Özay,”Annem çok cesurdur, güçlü ve dirayetlidir. Babamla, annemin 37 yıllık bir geçmişi var ve ben onların aşkına aşığım. Onlar benim rol modelim. ’’ dedi.

Amerika'da doğsaydım..

Çocukluğundan beri giyinmeyi sevdiğini ve renklerin uyumuna, takıların uyumuna dikkat ettiğini belirten Tuğba Özay, yerine göre giyinmeyi,yaşamayı sevdiğini gerektiğinde zeytin toplarken şalvar giydiğini belirtti.

Amerika'da doğsaydım..

Bugün bulunduğu konumdan memnun olup olmadığının sorulması üzerine Özay ilginç bir tespit yaptı:” Her şeyin daha iyisi var. Eğer ABD’de doğmuş olsaydım şimdi dünya yıldızı olurdum!’’

Amerika'da doğsaydım..

Dizi sektöründe yer alma konusunda açıklama yapan güzel sanatçı, dizi sektöründeki sıkıntılardan bahsederek;”Dizi sektörü birilerinin eline geçti. Kadrolar ve yapımcılar aynılaştı. Bir dizinin bölümü 90 dakika sürüyor. Sinema filmi gibi, bu koşullar iyileşmezse dizilerde oynamayı düşünmüyorum. Ancak ölmeden iyi birkaç filmde oynamak istiyorum.” diye konuştu.

Amerika'da doğsaydım..

Sevdiklerinden çok zor vazgeçebileceğini dile getiren Tuğba Özay,”Yalan, ihanet ve dedikodu olursa buna dayanamam ve gereken tepkimi gösteririm.'' dedi.

Amerika'da doğsaydım..

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: