'Annemin Yarası' filmi Berlin'de gala yaptı!

İstanbul’da yapılan ihtişamlı gala ve İzmir’deki seyircili gösterimin ardından önceki gün (17 Mart Perşembe) günü Avrupa’da vizyona giren “Annemin Yarası” filmi için aynı gün Berlin’de özel bir gala gerçekleştirildi.

'Annemin Yarası' filmi Berlin'de gala yaptı!

Filmin başrol oyuncuları Ozan Güven, Meryem Uzerli, Okan Yalabık ve Bora Akkaş’ın katıldığı ünlü Zoo Plast’taki galaya ilgi büyüktü. Berlin cemiyet ve sanat yaşamının önde gelen isimlerinin katıldığı galaya Türkiye’nin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu da eşi ile birlikte geldi. Meryem Uzerli’nin babası Hüseyin Uzerli, annesi Ursula Uzerli ve kızkardeşi Canan Uzerli de galada Meryem Uzerli’yi yalnız bırakmadı.

Zoo Palast’ın önünden kurulan 400 metrelik özel kırmızı halı alanının etrafı oyuncularının imza bekleyen hayranları ile dolarken, Türk ve Alman basın mensuplarının da yoğun katılımı dikkat çekti. Almanya’nın önde gelen TV kanallarından ZDF tüm galayı baştan sona takip ederken Meryem Uzerli ile de özel bir röportaj gerçekleştirdiler. ZDF’nin yanı sıra, RBB, Bild, Focus, Sten foto muhabileri galayı görüntüleyen yayınlar arasındaydı. Oyuncular kırmızı halıda basının karşısına geçerek yaklaşık bir saat objektiflere poz verip röportaj yaptıktan sonra hayranlarına imza dağıttılar. On sekiz yaşındaki Salih’in (Bora Akkaş) gerçek ailesini bulma hikayesini konu alan yapımcılığını BKM Film’in, yönetmenliğini ise Ozan Açıktan’ın üstlendiği “Annemin Yarası”nı izleyen Berlin’li sinemaseverler duygu dolu anlar yaşarken film daha önceki gösterimlerde olduğu gibi ayakta alkışlandı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: