"Arda Turan sarışın sever"

Arda Turan’ın hayatını kaleme alan İspanyol yazar Juan Esteban Rodriguez Garrido, kitabında genç futbolcunun sarışın kadınlara olan ilgisinden de bahsetti.

İSPANYA’NIN Atletico Madrid takımında forma giyen Arda Turan’ın hayatını anlatan “Arda Turan Bayrampaşa’nın Dâhisi” adlı kitap, Türkçe’ye çevrildi. Futbolseverlerin ilgi gösterdiği kitapta, Turan’ın hayatına dair dikkat çekici detaylar yer alıyor. Bunlardan biri de sarışın kadınlara olan ilgisi.

Juan Esteban Rodriguez Garrido, kitabında bu ilginin Madrid’de Turan’ı destekleyen bir grup Türk taraftar arasında da sıklıkla dile getirildiğini söylüyor: “Arda’ya Madrid’e ayak bastığı ilk andan itibaren yardımcı olan belirli bir grup var. ‘Frente Kebab’ olarak adlandırılıyor. Kendine buluşma merkezi olarak Narvaez’deki kebap restoranını belirleyen bir grup. Bu restoran, Arda’yı neşelendiren, Arda’nın sarışın kadınlara meylini ifade eden şarkıların çalındığı bir yer.

Hayal ürünü Adı Arda Turan’la anılan Burcu Esmersoy, genç futbolcuyla Bodrum’da buluştuğu iddiasına “Söylemezsem Olmaz” programında yanıt verdi: “Bodrum’a bir arkadaşımın doğum günü için gittim. Ben oradayken, Arda Miami’deydi. İnsanlar hayal ürünü şeyleri konuşmasınlar. Benim yeni bir ilişkim var.”

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: