Arda Turan: "Türkiye tarihinin en yüksek tazminat davasını açacağım!"

Futbolcu Arda Turan, Berkay Şahin'le aralarında geçen kavganın ardından mahkemelik olmuş ve bugün görülen davada hapis cezası almıştı. Davanın ardından Arda Turan ve Berkay Şahin ayrı ayrı açıklamalar yaptı.

Arda Turan:

Mahkemenin ardından konuşan ünlü futbolcu, Türk tarihinin en büyük tazminat davasını açacağını şu sözlerle söyledi. "Çok mutluyum. Ben böyle bir işin içinde olmadım. Bunun için de her türlü riski göze aldım. Hapis cezası almak uğruna davamdan asla vazgeçmedim... Türkiye Cumhuriyeti'nin gelmiş geçmiş en yüksek tazminat davasını açacağım."

Arda Turan:

Berkay Şahin: " Karara saygımız sonsuz!"

Şarkıcı Berkay ise şu açıklamayı yaptı...

"Öncelikle belirtmek istediğim bahse konu davada Sanık Arda Turan bana ve eşime karşı işlemiş olduğu, Kasten Yaralama, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, Ruhsatsız Silah Taşımak ve Cinsel Taciz suçlarından yani 4 adet


suçtan yargılanmaktadır. Sanık Arda Turan bu suçların 3’nden hapis cezası almış, sadece eşime yönelik cinsel taciz suçundan yerel mahkemede beraat etmiştir. Beraat etme gerekçesi ise asla suçun oluşmaması değil delil yetersizliğidir, bir başka anlamı eşimin kulağına söylediği sözün bir başkası tarafından duyulmaması ve bu konuda herhangi bir kamera kaydının bulunmamasıdır. Verilen bu sonuç cezalarda hem bizim yönümüzden hem de sanık Arda Turan tarafından kesin olmayan itiraza tabi kararlardır Bu sebeple; 3 suçtan ceza almış ve delil yetersizliği nedeni ile sadece bir şimdilik beraat etmiş bu şahsiyetin yavuz hırsız ev sahibini bastırır döngüsüyle sevinç çığlıkları atarak beraat ettim demesi tarafımdan anlaşılamamıştır. Asolan tabii ki ALLAH’ ın adaletidir, ancak Türk Adaleti’nin de vermiş olduğu karara saygımız sonsuzdur… "

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: