Arda Turan'a hapis cezası verildi!

Arda Turan ve şarkıcı Berkay arasında geçen yıl yaşanan ve mahkemeye taşınan kavgada verilen ceza belli oldu.

Arda Turan'a hapis cezası verildi!

İddianameye göre Arda Turan, geçen yıl bir mekanda Berkay Şahin'in eşi Özlem Şahin'e "Güzel kadınsın. Evli olmasaydım seni kaçırmazdım" dedi. Özlem Şahin'in bu sözü eşine söylemesi üzerine Berkay Şahin, Arda Turan'ın yanına gelerek "Eşimi eve bırakıp yarım saate geliyorum" dedikten sonra Arda Turan, Şahin'e kafa atıp hastanelik etti. Berkay Şahin'in hastaneye kaldırılması üzerine yanına giden Arda Turan, konuşmak için özel bir odaya davet ettiği Berkay Şahin'e içi dolu bir silah verip, "Senin eşin olduğunu bilmiyordum. İstersen beni vurabilirsin" dedi. Berkay Şahin'in silahı alıp koltuğun üzerine bıraktıktan sonra Arda Turan'a hakaret etmiş ve Arda Turan koltuğun üzerindeki silahı alarak yere ateş edip ardıdan hastaneden ayrıldı.

Bugün görülen davada ünlü futbolcu Arda Turan için, "Cinsel taciz", "Kasten yaralama", "Korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme", "Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma" suçlarından, Berkay Şahin ise "Hakaret" suçundan yargılandı.

Mahkeme öncesinde gazetecilere konuşan Berkay Şahin, “Davada ne gerekiyorsa onu bekliyoruz. İlk günden beri özür bekliyoruz. Kendisinin katılıp katılmayacağını bilmiyorum. Ben her davamı takip edeceğim. Olması gereken de budur” dedi.

Karar ne oldu?

Arda Turan, "Cinsel Taciz" suçundan beraat ederken "Kasten Yaralama" ve "Ruhsatsız Silah" suçundan 2 yıl 8 ay 15 hapis cezası aldı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: