ARKA SOKAKLAR'DA NELER OLUYOR?

'Arka Sokaklar' isimli dizinin ilk bölümlerinde rol alan Irmak Ünal ile dizide 'Komiser Engin' karakterini canlandıran İlker İnanoğlu, aşk yaşamaya başladı.

ARKA SOKAKLAR'DA NELER OLUYOR?

Arka Sokaklar dizisinin setinde tanışan ünlü çift, Pazar gecesi baş başa görüldü. Karanlık bir sokağa arabalarını park eden İlker İnanoğlu ile Irmak Ünal, yanlarından geçen otomobili fark edince bir anda neye uğradığını şaşırdı. Sürpriz bir aşka yelken açan çift; etrafta insanların olduğunu fark edince 'samimi anlar' yaşadıkları sokaktan hızla uzaklaştı. İlker İnanoğlu, yıllarca Güzide Duran'la aşk yaşamış ardından da şarkıcı Yeşim Salkım'la sürpriz bir şekilde evlenip aynı şekilde boşanmıştı.

Aşk defterleri bir hayli kabarık

İnanoğlu'nun aşk defterindeki diğer isimler ise; Biricik Suden, Başak Sayan, Jessica Champbell, Özben Önal, Hande Ataizi ve Yasemin Hadivent. Amerikalı eşinden boşandıktan sonra Türkiye'ye gelen Irmak Ünal ise; Alp Kırşan, Emre Karabacak ve Gökmen Gökbakan gibi ünlü isimlerle aşk yaşamıştı. Bakalım özel hayatlarında hayli hızlı olan bu ikilinin aşkı ne kadar sürecek?

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: