Asena Atalay'a direk dansı müjdesi!

Eski eşi Caner Erkin tarafından direk dansı yaptığı için oğluna bakmadığı iddiasıyla suçlanan Asena Atalay’ı sevindiren haber Uluslararası Spor Birliği'nden geldi. Birlik, direk dansını spor dalı olarak kabul etti.

Asena Atalay'a direk dansı müjdesi!

Beşiktaşlı yıldız futbolcu Caner Erkin, oğlunun annesi eski eşi Asena Atalay'ı “Asena oğluyla ilgilenmiyor, kulüplerde direk dansı yapıyor” suçlamıştı.

Caner Erkin'in bu suçlaması velayet davası dilekçesinde yer almıştı. Geçtiğimiz günlerde görülen velayet davası duruşmasında tanık olarak dinlenen Cemre Kemer, direk dansı konusu değinerek, “Asena’nın direk dansı yaptığı bayağı gündem olmuştu. O zaman evliydiler. Hatta Caner bile direk dansını denemişti. O kursa da Caner ile birlikte gittiklerini biliyorum” demişti.

Uluslararası Spor Birliği'nden Asena Atalay'ı sevindiren bir haber geldi. Direk dansı, Uluslararası Spor Birliği tarafından spor dalı olarak kabul edildi.

Direk dansının spor dalı olarak resmen kabul edilmesinin ardından sosyal medyada “Asena mahkemede artık kendini ‘Olimpiyatlara hazırlanıyordum’ deyip savunabilecek” şeklinde esprili yorumlar yapıldı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: