Asena sessiz, Caner tepkili!

Anlaşmalı olarak boşanmak için mahkemeye dilekçe veren Fenerbahçeli Caner Erkin ile eşi Asena Erkin, aynı gün farklı saatlerde farklı yerlerde görüntülendi.

Asena sessiz, Caner tepkili!

Asena Erkin önceki akşam Cihangir’deydi. Bir apartmandan çıkarken görüntülenen Erkin, evliliğini bitirme kararı aldığı, evini ayırdığı iddialarını yanıtsız bıraktı. Muhabirin “Yeni bir eve mi taşınıyorsunuz?” sorusuna “Yemek yemeğe çıktık” diye karşılık verdi.

Asena sessiz, Caner tepkili!


Aynı gün Bebek’te görüntülenen Caner Erkin ise boşanma iddialarına “Geçin bunları geçin” diye tepki gösterdi.

Asena sessiz, Caner tepkili!


Uzun zamandır boşanacakları iddiaları ortalarda dolaşan Fenerbahçeli Caner Erkin ile eşi Asena Erkin'in boşanmak için mahkemeye başvurduğu öğrenildi. Erkin çifti, dava dilekçelerinde evlilik birliğinin temelden sarsıldığını belirterek birbirlerinden maddi ve manevi tazminat talep etmedi. 2011 yılında doğan oğulları Çınar’ın velayetini anne Asena Erkin üstlenirken, baba Caner Erkin çocuğunun tüm bakım ve eğitim masraflarını üstlendi.

Asena sessiz, Caner tepkili!


Çocuğuna iştirak nafakası ödemeyen Caner Erkin, eşine aylık 10 bin lira yoksulluk nafakası ödeyecek. Asena Erkin yoksulluk nafakası haricinde Caner Erkin’den herhangi bir maddi yardım talebinde bulunamayacak. Ayrıca Asena Erkin boşanma kararı verildikten sonra evlenmeden önceki kızlık soyadını kullanacağı öğrenildi.

İşte ikilinin o anları...

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: