"A.Ş.K" dizisinde ilginç olay!

Başrollerini Nebahat Çehre, Aslı Tandoğan, Hazal Kaya, Hakan Kurtaş ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı 'A.Ş.K' dizisi yeni yayın dönemine iddialı bir giriş yapmıştı. Milliyet Magazin Servisi / ABDULLAH MALKOÇ

Yayınlandığı günden itibaren reyting listelerinde ilk 5'e giren dizinin cast aşamasında ilk olarak Aslıhan Gürbüz ile anlaşılmış ve Gürbüz, Gold Yapım'la sözleşme imzaladı.

Sözleşme imzalandıktan sonra da Aslıhan Gürbüz'e ilk üç bölümün parası avans olarak verildi.

Ancak daha sonra Aslıhan Gürbüz'le çalışmaktan vazgeçen Gold Yapım, rol için Hazal Kaya'yla anlaştı.

Gold Film'in sahibi Faruk Turgut, daha sonra Aslıhan Gürbüz'le tekrar masaya oturdu.

Sözleşmeyi kendilerinin iptal ettiğini söyleyen Turgut, doğal olarak verdikleri avans parayı geri almadıklarını ifade etti.

Aslıhan Gürbüz konuyla ilgili yorum yapmak istemezken, Faruk Turgut, "Aslıhan Gürbüz'le başta anlaştık, sözleşme imzaladık ama sonra bazı problemler oldu. Biz de bu sözleşmeyi yok sayarak, Gürbüz'le yollarımızı ayırdık.

Biz Aslıhan Gürbüz'e sözleşme sonrası üç bölüm parasını avans olarak vermiştik. Sözleşmeyi bozan taraf biz olduğumuz için de doğal olarak verdiğimiz avansı geri almadık.

Bu rakam da 100 Bin TL'nin biraz üzerinde... Biz Aslıhan Gürbüz'le altı ay öncesinden anlaşmıştık. Ben kimsenin ekmeğiyle oynamam. Sonuçta o da bu işi beklediği için iş kaybı yaşadı.

Ancak başka sıkıntıları vardı ve o da bizi gerecekti. Bu yüzden sözleşmeyi sona erdirdik.

Karşılıklı birbirimize teşekkür ederek, yollarımızı ayırdık" diye konuştu.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: