Aşk-ı Memnu

Aşk-ı Memnu

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun oyuncularının kıyafetleri ve aksesuarları büyük ilgi çekiyor

Aşk-ı Memnu

Aşk-ı Memnu’nun kadınlarının yarattığı modayı fark eden ‘Kanald.com.tr’ bir oylama yaptı.

Aşk-ı Memnu

Birinciliği mor elbisesiyle Beren Saat, ikinciliği mini elbisesi ile Hazal Kaya, üçüncülüğü yavru ağzı tuvaletiyle yine Beren Saat kazandı.

Aşk-ı Memnu

Aşk-ı Memnu

Dizinin bu bölümünde; Behlül’ün yaşattığı hayal kırıklığıyla büyük bir öfkeye kapılan Bihter, Behlül’e acı çektirmek için evliliğini sürdürmeye karar veriyor. Behlül de Bihter’in intikamının oyuncağı olmamak için evden uzaklaşıyor

Aşk-ı Memnu

Bihter, yasak aşkını doya doya yaşamak için, her şeyi göze alarak Adnan’a büyük itirafa hazırlanır. Ama Behlül’ün yaşattığı hayal kırıklığı bu kez öfkeye dönüşür. Artık sadece Behlül’e acı çektirmek için evliliğini sürdürmeye karar verir. Behlül, Bihter’in intikamının oyuncağı olmamak için evden uzaklaşır. Bihter’le aşklarının sırrını paylaşan eve sığınır.

Aşk-ı Memnu

Yaşanılan kazanın Ziyagil Ailesi için etkileri henüz geçmemişken, Hilmi geride kalan izleri intikam için takip etmeye başlar. Televizyongezatesi.com'un haberine göre , Bihter’in mahkemeye çıktığı gün olaylar hiç beklenmedik şekilde gelişir.

Aşk-ı Memnu

Aşk-ı Memnu

Behlül’ün yokluğu Bihter’in direncini kırmaya başlar. Ondan ayrı kalamayacağını anlayan Bihter, Behlül’ü görmek için ilk fırsatta şehir dışındaki gizli evlerine gider. Bu ev hiç affedilmeyecek bir sırra daha tanık olacaktır.

Aşk-ı Memnu

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: