Aşk mı, arkadaşlık mı? Ebru Şahin ile Ekin Mert Daymaz...

'Hercai 'dizisinde Reyyan Şadoğlu karakterine hayat veren Ebru Şahin ile Eliz Sakuçoğlu'nun eski sevgilisi Ekin Mert Daymaz'ın birlikte Belgrad Ormanı'na gitmesi kafaları karıştırdı.

Aşk mı, arkadaşlık mı? Ebru Şahin ile Ekin Mert Daymaz...

'Hercai' dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan ve son dönemin en çok konuşulan oyuncuları arasına ismini yazdıran Ebru Şahin ile Eliz Sakuçoğlu'nun ayrıldığı sevgilisi Ekin Mert Daymaz bugün birlikte Belgrad Ormanları'na gitti. İkilinin Instagram'dan yaptığı paylaşımlar oldukça ilgi gördü. Şahin ile Daymaz'ı yan yana görenler "Aşkı mı yoksa arkadaşlık mı?" diye sordu.

'Hercai' ile çıkışta!

Daha önce bir çok dizide rol alan Ebru Şahin istediği çıkışı bir türlü yakalayamamıştı. Oyuncu 'Hercai' dizisiyle şeytanın bacağını kırdı. Akın Akınözü ile uyumuyla dikkat çeken genç oyuncu bir anda büyük bir çıkış yakaladı. 'Hercai'nin sezon finalinin ardından da İsmail Hacıoğlu'yla bir sinema filmi için kamera karşısına geçti.

Alaçatı'da tatildeydi!

Ardından da Alaçatı'ya tatile gitti. Geçtiğimiz hafta sonu yenilenen belediye seçimi için İstanbul'a dönen Ebru Şahin dün oy verdi. Bugünü ise Ekin Mert Daymaz'la Belgrad Ormanları'nda yürüyüş yaparak geçirdi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: