Aşklarını hasetle izlediğimiz 5 ünlü çift...

Genelde ünlü isimler aşk skandalları ya da çalkantılı aşk hikayeleriyle göz önünde olurlar. Bu nedenle onlara bakıp, işte şan şöhret var ama aşk huzur yok iç rahatlamasını yaşarız kendi kendimize. Ancak bir de hem şöhretleri hem de aşklarıyla bizi hasetimizden çatlatan çiftler var ki hepsine mutluluklar diliyoruz.

Aşklarını hasetle izlediğimiz 5 ünlü çift...

Burak Özçivit – Fahriye Evcen
Dünyanın en Türk tipi çiftini yaratalım diye bir uğraşa girilse ve iki kişi seçilse bu isimler kesinlikle Burak Özçivit ve Fahriye Evcen olurdu. Ancak böyle bir uğraşa girmeden kendileri birbirlerini buldular da Türk neslini güzelliğine güzellik katacak ilk adımı attılar. İnsan yanyanalarken baktıkça hayrete düşüyor, hayrete düştükçe fesatlanıyor.

Halit Ergenç – Berguzar Korel
Bir İstanbul Masalı’nda başlayan bu masalımsı aşk hala devam ediyor. Birbirlerine ne kadar yakıştıklarına mı gıcık olursunuz yoksa her geçen gün şöhretlerine şöhret katmalarına mı bilmiyoruz! Çift şimdilerde Vatanım Sensin dizisiyle adeta birbirine yakışmakta bir çığır açıyor. Maşallah dememek elde değil.

Kenan Doğulu – Beren Saat
Beren Saat’in o duru güzelliği ve hanım efendi duruşunun yanına kim yakışacak diye uzun süre merak ettik. Aklımıza da Kenan Doğulu hiç gelmemişt açıkcası. Ancak onları birlikte gördüğümüzde işte bu dedik hep bir ağızdan. Birbirlerine bakışlarından bile aşk kıvılcımları çıkan çift, güzel bir çift olmanın örneği gibi adeta.

Kadir Doğulu – Neslihan Atagül
Neslihan Atagül ne ara böyle güzel bir kız oldu bir çoğumuz kaçırdı o gelişmeyi. Önce o köylü kızı görüntüsünden kurtulup şehirli bir dilbere dönüştü. Sonrasında ise bir anda Kadir Doğulu’nun gönlünü çalıp peşinde koşturdu. En son düğünlerinde mutluluktan delicesine dans ederken de tüm ülkenin kızlarını ortadan ikiye çatlattı. Hasetle izliyoruz.

Murat Dalkılıç – Merve Boluğur
Biri pop star diğeri dizilerin aranan oyuncusu olunca birliktelikleri de pek şaşalı oluyor tabii ki. Birlikte ne kadar eğlendikleri her hallerinden belli olan ve bunu da her fırsatta bize göstererek yürek sıkıştıran çift bir süre önce de şanlarına yakışır bir düğünle dünya evine girdi. Biz çıkalım kerevetine.



Kaynak: hurriyet.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: