Aslı Bekiroğlu sevgilisiyle el ele denizde

Oyuncu Aslı Bekiroğlu ile sevgilisi Can Koçkan'ın Çeşme tatili devam ediyor. Keyfi yerinde olan çift, deniz ve güneşin tadını çıkardı.

Aslı Bekiroğlu sevgilisiyle el ele denizde

Eski milli atlet Melahat Kokalp'in Beşiktaş Spor Kulübü'nün eski Başkanı, işadamı Serdar Bilgili'ye açtığı babalık davasını kazanmasının ardından ABD'li güzellik ve makyaj uzmanı Ivy Sims de geçen yıl benzer bir dava açmıştı. Ivy Sims, 26 Kasım 2015'te dünyaya getirdiği kız çocuğunun babasının Serdar Bilgili olduğunu iddia ederek mahkemeye başvurmuştu.

Babalık davası sürecinde önceki gün sürpriz bir gelişme yaşandı. Sabah'tan Ali Oktay'ın haberine göre Aile Mahkemesi ve Ivy Sims'in, bebek için kayyum talebinde bulunduğu ortaya çıktı. Mahkemenin talebi üzerine İstanbul 11. Sulh Hukuk Mahkemesi, bebeğe kayyum atanmasına karar verdi.

AVUKAT DEMİR ATANDI
Ivy Sims'ın avukatı, kayyum adayının hazır olduğunu ve avukat Sevinç Demir'in babalık davasının görüldüğü davaya kayyum olarak atanmasını istediklerini söyledi. Mahkeme de Türkiye'de babalık davası süresince küçük çocuğu temsil etmek için avukat Demir'i kayyum olarak atadı.

Kaynak: sabah.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: