"Aslı Gibidir"in galasına ünlü akını!

Yapımcılığını Hann Film'in, yönetmenliğini Ali Yorgancıoğlu'nun üstlendiği, senaryosunu, Evren Erdoğan, Ayşe Balıbey ve Bener Karaçor'un kaleme aldığı, başrolünde Aslı İnandık'ın rol aldığı "Aslı Gibidir" filminin gala gösterimi 23 Ocak Çarşamba günü Cinemaximum Kanyon'da ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Aslı Gibidir oyuncuları Aslı İnandık, Toygan Avanoğlu, Ahmet Olgun Sünear, Nazlı Tosunoğlu, Ayten Uncuoğlu, Tuğçe Karabayır, Aslı Turanlı, Berkay Tulumbacı, yönetmen Ali Yorgancıoğlu ile birlikte kırmızı halıda basına poz verdi.

İzleyenlerden tam not olan filmin galasına; İrem Helvacıoğlu, Özge Borak, Algı Eke, İnan Ulaş Torun, Aslı Torun, Didem Balçın, Ebru Cündebeyoğlu, Evrim Akın, Uğur Bilgin, Gürgen Öz&Emily Mahringer, Hakan Özoğuz, Uraz Kaygılaroğlu,İbrahim Selim, Şebnem Gürçay, İpek Karapınar, Kaan Sekban ve Murat Saygı gibi isimler katıldı.

"ASLI GİBİDİR" OYUNCULARI KIRMIZI HALIDA FİLMİ ANLATTI! Oyuncu olma hayaliyle yanıp tutuşan, kazandığı konservatuara ailesinin koyduğu engel nedeniyle gidemeyince "Gerçek Yaşam Dublörleri" adlı kulübe katılan Aslı'nın hikayesini konu alan "Aslı Gibidir" filminin çekim sürecini oyuncular kırmızı halıda basınla paylaştı;

Aslı İnandık; Filmi çekerken çok eğlendik, çok güzel bir film oldu. Çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Filmde canlandırdığım tiplemeleri hikayeye organik bir şekilde yedirmek gerekiyordu ve bu fikir daha önce yapılmamış, orijinal bir fikirdi. İnşallah film hak ettiği değeri bulur.

Yönetmen Ali Yorgancıoğlu; Aslı'nın tiplemeleri izlemesi keyifli bir film haline geldi. Tiplemeler filmin omurgasını oluşturuyor ve muhteşem oyuncu kadrosuyla çok güzel bir dünya oluştu.

Ahmet Olgun Sünear; Muhteşem oyuncu kadrosuyla harika bir iş yaptık. Umarım herkes en az bizim eğlendiğimiz kadar eğlenir.

Ayten Uncuoğlu; İyi ki gençlerle birlikteyim. İyi ki onlarla oynadım. Sekiz tipleme canlandırmak çok zor ve Aslı bunu çok iyi başardı.

Toygan Avanoğlu; Çok yorulduk, çok emek verdik . İzleyince zaten hak vereceksiniz inanılmaz güzel bir film oldu.Çok eğlendik ve hakkını verdik diye düşünüyorum.

GECEDE AYŞEN GRUDA ANILDI! Yeşilçam'a damga vuran efsane isim Ayşen Gruda'nın vefat haberini almaktan üzüntü duyduğunu söyleyen Aslı İnandık sözlerine şu şekilde devam etti "Çok üzgünüz. Biz bir programda kendisiyle denk gelme şansına erişmiştim.Çok değerli bir oyuncunun yanında çok da iyi bir insanı kaybettik. Uzun zamandır biliyorduk hastalığını ve çok üzülüyorduk.Sevenlerine allah sabır versin."

SLI GİBİDİR'E ÖVGÜ YAĞMURU! Aslı Gibidir'in gala gösteriminin ardından ünlü isimler filmi övgü yağmuruna tuttu;

İbrahim Selim: Film çok eğlenceliydi. Aslı'yı zaten çok eğlenerek takip ediyoruz. Yakın arkadaşımız olduğu için çok heyecanlandık. Hatta filmin sonlarına doğru gözlerimiz de doldu.Sonra tekrar güldük. Arkadaşım adına çok heyecanlıyım. Umarım herkes seyreder.

Uraz Kaygılaroğlu; Çok sevdiğimiz arkadaşımız Aslı, muhteşem bir filme imza atmış. Yeteneklerini döktürmüş filmde.Farklı farklı rollerde izliyoruz Aslı'yı.

İrem Helvacıoğlu; Ekipçe herkesin ellerine sağlık. Hepsi çok içten,çok gerçek. Aslı çok doğaldı. Çok güzel, çok içten bir film olmuş.Acayip beğendim. Umarım izleyenlerde çok beğenir. Yüreklerine sağlık.

Özge Borak: Harika bir film olmuş. Biz Aslı'yla yapım aşamasında konuşuyorduk.Ne kadar heyecanlı olduğunu görüyordum. Bütün heyecan, endişe ve korkularının yersiz olduğunu gördüm. Şahane bir iş yapmışlar. Umarım çok seyredilecek ve çok gülünecek.

Hakan Özoğuz: Gerçekten adına yakışmış film. Senaryo güzel ve ekipte çok iyi. Çok sıcak bir film. Gülmek isteyen herkes gönül rahatlığıyla gelsin...

Kaan Sekban: Çok beğendim, çok bayıldım.Tertemiz bir komedi filmi olmuş. ve gerçekten kadın komedyenlerinin önünün açıldığı bir film. Kahkaha dolu bir film. Şansı açık olsun.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: