Aslı Turanlı: "Geceleri aç yatıyorum"

Kanal D’nin sevilen yüzü Aslı Turanlı, evde kaldığımız bu zaman diliminde geceleri aç uyuduğunu söyledi.

Aslı Turanlı:

Kanal D’nin sevilen yüzü Aslı Turanlı koronavirüs dolayısıyla evde zaman geçirdiğimiz bu süreçte GECEleri aç yatarak formunu koruduğunu anlattı.

Aslı Turanlı:

Hayatı boyunca hiç kilolu biri olmadığını söyleyen Turanlı, üzüldüğü zaman kilo olarak geri döndüğünü dile getirdi. Genç kızlara formunu nasıl koruduğunu sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla anlatan güzel oyuncu tüyolar da verdi.

Aslı Turanlı:

Turanlı, “Vücudunuzu tanıdığınız zaman istediğiniz gibi yiyebiliyorsunuz. Yediğinizi yakabildiğiniz zaman sorun kalmıyor. Ben son bir senedir özellikle sporla çok iç içeyim ve balık insanıyım. İki öğün yemek yemeye dikkat ediyorum. Tatlı sipariş ettiğim zaman hepsini yemiyorum. Tamamen tok uyumamaya özen gösteriyorum” diyerek geceleri aç uyuduğunu anlattı.

Aslı Turanlı:

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dostlarına da tavsiyede bulunan Turanlı, “Genç kızlar sürekli ne yediğimi soruyor. Mesela benim ne yediğimi yerseniz bu sizi daha ince ya da başka bir şey yapacağı anlamına gelmiyor. Güzellik her boyutta, renk ve şekillerde gelir ve çoğunlukla içinizden gelir. Önemli olan tek şey, yapabileceğinin en iyi şekilde kendin olmak olduğunun farkına varmak” şeklinde bir paylaşım yaparak güzelliğin içten geldiğini vurguladı.

Aslı Turanlı:

Koronavirüs sebebiyle evde kaldığımız zaman diliminde kilo almamak için sık sık egzersiz yaptığını da belirten güzel oyuncu, haftanın dört beş sabahı gözümü sporla açtığını, sporun vücudunda işe yaradığını görünce daha çok motive olduğunu dile getirdi. “Beni motive eden şeylere tutkum çoğalıyor” diyen güzel oyuncu, karantina sürecinde spor yapmanın önemini takipçileriyle paylaştı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: