Aslı Turanlı'dan aşk iddialarına açıklama!

Aslı Turanlı, önceki gün bir otomotiv markasının İstanbul-Bostancı'daki davetinde boy gösterdi. Turanlı, samimi açıklamalarda bulundu.

Aslı Turanlı'dan aşk iddialarına açıklama!

Komedyen Ata Demirer ile üç hafta aşk yaşadıktan sonra iki hafta önce ilişkisini sonlandıran oyuncu Aslı Turanlı, davette muhabirlerin sorularını yanıtladı. Özge Ulusoy'un geçtiğimiz günlerde ayrıldığı sevgilisi Faruk Çolakoğlu ile adı aşk dedikodularına karışan Turanlı, bu soru karşısında şaşırarak, "Sosyal medyada böyle bir iddia ortaya atılmış. Çünkü Faruk, Instagram'da bir fotoğrafımı beğenmiş. Her ‘like’ yapan sevgilim mi olacak. O zaman yandık. Faruk ile tanışıyoruz, çünkü benim eski arkadaşım" yanıtını verdi.

Ata Demirer sorulunca...

Aslı Turanlı, "Ata Demirer'den ayrılma nedeniniz nedir?" sorusuna ise, ""Bu konuda hakkınca hiç konuşmak istemiyorum. Bitti, gitti. Lütfen soru sormayın, bir cevabım yok." dedi.

Özge Ulusoy yanıt vermedi

Özge Ulusoy ise geçtiğimiz günlerde Çırağan'da 'Gelinlik ve Damatlık Fuarı'nda podyumda boy gösterdi. Faruk Çolakoğlu ile 3 aylık ilişkinin ardından bir hafta önce ayrılan Ulusoy, "Bugüne kadar özel hayatımla ilgili hiç konuşmadım. Şimdi de susacağım" dedi. Çolakoğlu'nun Turanlı ile ilişki yaşadığı hakkındaki iddialar karşısında ise sessizliğini korudu.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: