Aslıhan Güner film çekimlerine başladı!

'Bahara Yolculuk' adlı sinema filminin çekimlerine Kırgızistan’da başlandı.

Aslıhan Güner film çekimlerine başladı!

Yönetmenliğini Hamdi Alkan’ın yaptığı baş rolleri Aslıhan Güner, Mert Yavuzcan ve Gürol Güngör’ün paylaştığı ‘Bahara Yolculuk’ adlı sinema filminin çekimlerine Kırgızistan’da başlandı. Önceki gün Kırgızistan’a uçmadan önce Hamdi Alkan, Selen Görgüzel, Mert Yavuzcan ve Gürol Güngör ile birlikte çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyadan paylaşan güzel oyuncu, yeni sinema filminde fedakar bir anneyi oynuyor.

Kırgızistan’da öğretmenlik yapmak için yola çıkan genç bir adamın eşini oynayan Aslıhan Güner, bir taraftan zor koşullarda yoklukla mücadele ederken, diğer taraftan sağlık sorunları yaşayan, beyninde tümör olduğunu öğrenince hayatı kabusa dönen bir karakteri canlandırıyor.

Güzel ve başarılı oyuncu, Kırgızistan’da ilk gün buzağı ile birlikte çektirdiği fotoğrafı instagramdan paylaşırken, yönetmen Hamdi Alkan’ı ise yere göğe sığdıramadı. Güner, Alkan ile çalışmanın çok keyifli olduğunu belirterek “Şahane birisi. Ne istediğini bilen, oyuncuyu rahatlatan, ayaklarınızın yere sağlam basmasını sağlayan bir profesyonelliği var.” diyor. Eylül ayının ortalarına kadar çekimleri sürecek filmde Mert Yavuzcan ise Mehmet adlı karakteri oynuyor. Yaşanmış bir hikayeden beyazperdeye aktarılan sinema filminde Türk oyuncuların yanı sıra Kırgızistanlı oyuncular da yer alacak.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: