Aslında 12 yaşından beri hayatımızda!

Aslında 12 yaşından beri hayatımızda!

Ece Çeşmioğlu Hürriyet Pazar'dan Hakan Gence'ye konuştu.. İşte Hakan Gence'nin kaleminden o yazı... Ona dikkatli bakın. Tanıdınız mı? Aslında 12 yaşından beri hayatımızda. ‘Çocuklar Duymasın’la başlayan kariyerine birçok proje sığdırdı. Şimdi Kanal D’de başlayan ‘Yaz’ın Öyküsü’nde başrol oyuncularından biri. Ece Çeşmioğlu’nu takdimimizdir…

Aslında 12 yaşından beri hayatımızda!

Yaşadığınız fiziksel değişimle başlayalım. Estetik operasyon geçirdiniz mi? Hayır geçirmedim. İhtiyacım olduğunu da düşünmüyorum. Zaman değiştikçe ben de değişiyorum. Büyüyorum. Ve doğal olarak değişiyorum. Sonuçtan memnun musunuz? Memnunum tabii. Hep aynı olmak oyunculukta en büyük tuzaktır. Her oynadığım karakterde farklı görünmek beni mutlu ediyor.

Aslında 12 yaşından beri hayatımızda!

Daha 12 yaşında kamera önündeydiniz. Sizdeki potansiyeli kim görmüş? Annem. Küçükken evde taklitler yapar, eğlenirmişim kendi kendime. Annem de ajansa yazdırmış beni. Mesleğinizi anneniz seçmiş. Keşke başka bir işe beni yönlendirseydi dediğiniz oldu mu? Tam tersi. İyi ki annem küçük yaşta beni oyunculuğa yönlendirmiş. Ve iyi ki karşımda değil yanımda olmuşlar.

Aslında 12 yaşından beri hayatımızda!

Erken yaşta gelen şöhret hayatı nasıl etkiledi? - Lise yıllarımda ‘İki Aile’de oynuyordum. Arkadaşlarım hep bir sonraki bölüm senaryolarıyla ilgili sorular sorarlardı. Küçük tüyolar verirdim.

Aslında 12 yaşından beri hayatımızda!

Çocuk yıldızların çoğunun şöhreti sindirememelerini ya da kaybettikten sonra yaşadıklarını okuyoruz... Siz bunlara karşı nasıl tedbir aldınız? - Tabii çok tehlikeli yaşlar. Çocukluk, ergenlik, geçiş dönemleri... Ben işin şöhret kısmıyla hiç ilgili olmadım. Bunun yetiştiğim ortamla da ilintili olduğunu düşünüyorum. Ve tabii işim konusundaki mükemmeliyetçiliğimle...

Aslında 12 yaşından beri hayatımızda!

Neydi sizin derdiniz? - İlgilendiğim şey; insanlar beni tanısın, okulun popüler kızı olayım değil, işimi nasıl daha iyi yaparım, oyunculuğumu nasıl geliştiririm gibi şeylerdi. Uğraşım, derdim kendimle olduğu için o tarz durumlar yaşamadım. Hiç psikolojik destek gördünüz mü? - Hayır. İhtiyacım olmadı.

Aslında 12 yaşından beri hayatımızda!

İşin eğitimini aldınız mı? - Mimar Sinan Güzel Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden bu sene mezun oldum. Yıllarca hayalini kurduğum bir okuldu. Yetenek sınavlarına girip kazandım. Tiyatroyu, sahne üzerinde olmayı seviyorum. Hayatım boyunca sahne üzerinde olmak isterim.

Aslında 12 yaşından beri hayatımızda!

İki yıl sonra ekrana ‘Yazın Öyküsü’ ile dönüyorsunuz. Nedir hikayesi? - Yetimhanede yetişmiş bir kız olan Yaz’ın; 18 senedir hiç tanımadığı annesi ve müzisyen babasıyla tanışması ve sonrasında karakterlerimizin yaşayacaklarını izleyeceğiz. Yaz büyüdüğü ortamın tüm zorluklarına tek başına göğüs germiş, güçlü bir kız. Sadece yalnız kaldığında ağlayabilenlerden... Haksızlığa gelemeyen bir yapısı var. Ben Yaz kadar fütursuz değilim. Ama özgürlükçü ve mücadeleci tavrını biraz kendime benzetiyorum.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: