'Ayak İşleri' izleyiciyle buluştu!

GAİN’in merakla beklenen yepyeni komedi dizisi Ayak İşleri başladı. İlk 3 bölümü aynı anda yayına giren dizide başrolleri paylaşan Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar, Vedat ve Evren rolleriyle izleyiciden tam not aldı. Uzun süredir özlediğimiz sevilen oyuncu Sarp Apak, Suskunlar’ın ardından yıllar sonra Güven Murat Akpınar ile aynı yapımda rol alan Sarp Akkaya ve izleyicinin Masumlar Apartmanı’nda takip ettiği Esra Ruşan da dizinin ilk 3 bölümündeki sürpriz konuk oyunculardı.

'Ayak İşleri' izleyiciyle buluştu!

Yepyeni komedi dizisi Ayak İşleri GAİN’de başladı. İlk 3 bölümü aynı anda yayınlanan dizide tecrübeli görev adamı Vedat ve felsefe okumuş, politik doğrucu Evren, yanında çalıştıkları zengin iş adamının ufak tefek işlerini halletmeye çalışıyor. Bu sırada düştükleri absürt durumlar kıvrak bir komedi diliyle ve heyecanlı aksiyon sahneleriyle anlatılıyor.

İkili, ilk önce kısmen ters giden bir alacak tahsilatına çıkıyor. İkna konusunda ustalaşmış esnaf rolünü Sarp Akkaya’nın oynadığı bu bölümün ardından, ikinci “çok ciddi” görevleri Esra Ruşan’ın harika performansıyla can verdiği sosyetik karakterin minik süs köpeğini çalmak. Üçüncü bölümde ise, Sarp Apak’la bir kız meselesi için yollara düşüyor ve kendilerini beklenmedik bir aksiyonun içinde buluyorlar.

Evren ile Vedat’ın zıt karakterleri, mütevazı kabadayılıkları ve kendilerine has “adalet” anlayışları izleyiciye kahkaha vadediyor. Biri gözlerini kapayıp vazifesini yapan, diğeri attığı her adımı sorgulayan bu uyumsuz ikilinin maceraları, ilerleyen bölümlerde de değerli sürpriz konuk oyuncularla şenlenmeyi sürdürecek.

Hikaye ve karakterlerin Caner Özyurtlu ve Volkan Öge’ye ait olduğu Ayak İşleri’nin yönetmenliğini ise aynı zamanda senaryoyu da yazan Caner Özyurtlu üstleniyor.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: