Ayla Çelik, Kenan Işık'ın eşinden af diledi!

Kenan Işık ile şarkıcı Ayla Çelik arasındaki yasak aşk magazin dünyasını sarsmıştı. Kenan Işık'ın yaşadığı bu evlilik dışı ilişkinin Eylül ayında gerçek olduğu ortaya çıkmıştı.

Ayla Çelik, Kenan Işık'ın eşinden af diledi!

Ayla Çelik’in ‘Bağdat’ şarkısını Kenan Işık için yazdığı, ikilinin 2007-2013 arasında aşk yaşadığı geçen Eylül’de ortaya çıkmıştı.

Ayla Çelik, 21 Mart 2014’te beyin kanaması geçiren Kenan Işık’ı, Nişantaşı’nda aylarca yattığı hastanede ziyaret etmek istemiş, ancak eşi Beril Işık’ın tepkisiyle karşılaşmıştı.

Ayla Çelik’in, Instagram’dan 29 Mart 2014’te Kenan Işık’a geçmiş olsun dileklerini ilettiği, paylaştığı çocuk fotoğrafının altına “Aşk... Dualarım seninle” yazdığı da ortaya çıkmıştı.

Posta'daki habere göre; Ayla Çelik pes etmedi. 15 Kasım 2014’te tedavi için götürüldüğü Almanya’dan dönen Kenan Işık’ı tekrar görmek istedi.

Haber yollayarak ricada bulunduğu Beril Işık bu kez yeşil ışık yaktı. Ayla Çelik, çiftin yaşadığı eve gitti. 2 yıldır tepki vermeyen Kenan Işık'ı gören Ayla Çelik gözyaşlarını tutamadı.

Hakkında bir süredir haber alınamayan Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi veren yardımcısı "Evde bilinci kapalı bir şekilde yatıyor, hastanedeki tedavisi evde devam ediyor" demekle yetindi.

Şarkıları ve besteleri ile ünlü müzisyen Ayla Çelik, 29 Ekim 1973 tarihinde Ardahan'da doğdu. Öğrenimini İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olarak bitirdi, daha sonra müzik hayatına başladı. Müzikle olan profesyonel serüvenine Melih Kibar ile başladı. Çok sayıda reklam müziğini seslendirdi.

2012 yılında Altın Kelebek Ödülleri ve Türkiye Müzik Ödülleri'nde bestesini Gökhan Tepe'nin yaptığı sözlerini kendisinin yazdığı Demet Akalın'ın Giderli 16 albümünde yer alan "Türkan" şarkısı ile yılın şarkısı ödülünü aldı.

İddiaya göre Kenan Işık 2007'de tanıştığı şarkıcı-söz yazarı Ayla Çelik ile yakınlaştı. Ayla Çelik, Kenan Işık'ın teşvikiyle söz yazıp beste yapmak için ilk adımlarını attı. Kenan Işık 2012'de istanbul Devlet Tiyatrosu için yönettiği 'Antigone' adlı oyunun müziklerini de Ayla Çelik'e yaptırdı. Ayla Çelik'in kendisine büyük şöhret kazandıran 'Bağdat' şarkısını büyük hayranlık duyduğu Kenan Işık'a yazdığı söyleniyor.

Kenan Işık komaya girdikten sonra Ayla Çelik aylar boyuncu suskun kaldı. Ünlü aktörün eşini aldattığı kadın olan Ayla Çelik büyük aşkını bu yüzden göremedi.



Kaynak:internethaber.com

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: