'Aziz' setinde 'Floss Dance' akımı!

Show TV’nin büyük beğeni ile izlenen, yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği dizisi “Aziz”in setinden renkli anlar basınla paylaşıldı.

'Aziz' setinde 'Floss Dance' akımı!

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı ‘Kara Sevda’, geçtiğimiz hafta unutulmaz final bölümüyle ekranlara veda etti. Ancak ‘Kara Sevda’ fırtınası sosyal medyada çığ gibi büyümeye devam ediyor. Yurtdışında da çok izlenen ve geniş fan kitleleri oluşan dizinin takipçileri, Kemal’in ölümünün etkilerini üzerlerinden atamadı. Kemal ve Nihan için mutlu son bekleyen izleyicilerden “Keşke Kemal yerine benim erkek arkadaşım ölseydi” yorumunda bulunanlar olduğu gibi diziye kendi alternatif finallerini çekenler de bulunuyor.

İki sezon boyunca hem reytinglere hem de sosyal medya gündemine damgasını vuran ‘Kara Sevda’nın Fransa ve Türkiye’deki fanları Change.org sitesinden dizinin devam etmesi için imza kampanyası açtılar. Türkiye’deki imza kampanyası kısa sürede yaklaşık 6500 destekçiye ulaştı.

Kara Sevda’nın bitişine en çok üzülenlerden biri ise Kırgızistan seyircisi oldu. Dizinin finalinde Kemal’in ölmesini gözyaşlarıyla karşılayan izleyiciler, çareyi kendi alternatif finallerini çekmekte buldu.

‘Kara Sevda’nın finaliyle ilgili dünyanın dört bir yanından yapılan yorumlar:

“Annem hâlâ ‘Kemal ölmemiştir belki’ diyor. Annem bile Kemal’in ölmesini kabullenememişken Nihan’ın kabullenmesini bekleyemem.” (Türkiye)

“Kara Sevda, hayatımın bir parçasıydı. Onların aşk hikâyesi gerçek bir şekilde bitti. Çünkü ne yazık ki hayatımızda mükemmel bir şey yok.” (Arnavutluk)

“Kalp kırıklığı ve üzüntüyle bir hafta geçti bile. #KaraSevda bitti ve ben hâlâ bunu atlatamadım. #NihKem için mutlu son istemiştim.” (Arjantin)

“Ne kadar üzücü bir final! Böyle bittiği için çok üzgünüm… Bir çılgın, iki güzel ruhu birbirinden kopardı. Çok kötü!” (Romanya)

“Kemal, aşkı için hayatını feda etti. Bugünlerde kim böyle bir şey yapar ki? Kimse! Hayatını kaybetmiş olabilir ama başından sonuna kadar aşkı için mücadele etti.” (Yunanistan)

“Bugün yağan yağmur ‘Kara Sevda’ dizi hayranlarının gözyaşlarından oluştu.” (Kırgızistan)

“Yüce Kemal Soydere’nin ölümü ile ilgili dünyada yas ilân edildi.” (Kırgızistan)

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: