Babaların Babası'na renkli gala!

Yönetmenliğini Raşit Çelikezer'in yaptığı, senaryosunu Nuri Özgül ve Şenol Zencir'in yazdığı, yapımcılığını ise Selin Altınel'in üstlendiği, "Babaların Babası" Kanyon Avm'de gala gecesi düzenledi.

Babaların Babası'na renkli gala!

Başrollerini Menderes Samancılar, Ali Sürmeli, Ayhan Taş, Burak Satıbol, İsmail Demirci, Burcu Binici, Abidin Yerebakan ve Ayşen Sezerel'in paylaştığı komedi filmi, oyuncularının yanı sıra pek çok ünlü ismin katılımı ile renkli görüntülere sahne oldu.

Halkımız moral bulsun ve gülsün!

Filmin gösteriminden önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan tüm oyuncu kadrosu, "Kahkaha ve eğlencenin garanti olduğunu, sinemaya gidenlerin filmi izledikten sonra gülerek çıkacakları bir proje oldu" dedi.

Bir hayli heyecanlı olan film oyuncuları, "Çok keyifli bir iş yaptık, ülkemizin içinde bulunduğu bu gergin ve stresli ortamı biliyoruz. Bizde halkımız biraz moral bulsun, gülsün ve eğlensin dedik" dedi.

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden usta sanatçı Attila Özdemiroğlu'nu da unutmayan oyuncular, "Bu gece daha keyifli olabilirdi, Atilla Özdemiroğlu'nu kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun. Gönlümüz onunla, inşallah nur içinde yatsın'' diyerek hep birlikte filmi izlemeye girdi

İŞTE GALADAN GÖRÜNTÜLER:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: