Bahar Şahin: "Eleştirilmek işimizin bir parçası"

Dijital bir platformda yeni yayınlanacak olan “Duran” dizisinde; başrol olarak izleyici karşısına çıkacak yetenekli oyuncu Bahar Şahin, kariyer serüvenini ve kendisine dair merak edilen her şeyi MAG Okurlarına özel anlattı.

Bahar Şahin:

“Dijital platformların benim için en güzel tarafı; oyunculuk açısından daha özgür olabilmem.” açıklamasında bulunan Bahar Şahin sözlerini şöyle sürdürdü:

Bahar Şahin:

“Televizyonda bulunan kısıtlamalar, dijital platformlarda yok. Dolayısıyla, bu da oyuncunun; karakteri daha gerçekçi yansıtabilmemizi sağlıyor. “Duran” dizisi benim için çok başka bir deneyim...

Bahar Şahin:

Burada canlandırdığım karakter için çok kısa zamanda, Almanca öğrenmem gerekti. Gerçekten çok zor bir dil. Bu nedenle; bu dili bu kadar kısa bir süre içinde öğrenmek ve oynamak benim için hem korkutucu, hem de zevkli bir deneyim. Dizide herkes bambaşka bir Bahar izleyecek; şimdiye kadar ki tüm rollerimden farklı serseri bir kız...”

Bahar Şahin:

"Şu an hayatınızda olmak istediğiniz noktada mısınız?" sorusuna da samimiyetle yanıt veren güzel oyuncu “Bence yolculuk, öğrenme isteği ve başarı her zaman devam eden şeylerdir.

Bahar Şahin:

Dolayısıyla; hedefime doğru yolculuğum tabii ki devam ediyor. Bugün olduğum nokta için ise mutluyum diyebilirim” İfadelerini kullandı.

Bahar Şahin:

Bahar Şahin:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: