‘Baht Oyunu’nda itiraflar peş peşe geldi!

Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi ‘Baht Oyunu’, sürprizlerle dolu on ikinci bölümüyle büyük ilgi gördü. Reytinglerde üst sırada yer alan dizi, sosyal medyada #RüyalarKadarGüzel etiketiyle de en çok konuşulanlar arasındaydı.

‘Baht Oyunu’nda itiraflar peş peşe geldi!

‘Baht Oyunu’nun on ikinci bölümünde Ada ve Bora’nın birbirlerine aşık olduğunu fark eden Ali ve Selin ikilisi, onları bir araya getirecek bir plan yaptı. Ali ve Selin’in çabaları sonucunda baş başa kalan Ada ve Bora arasında itiraflar peş peşe geldi ve aşk başladı.

Aşklarını doludizgin yaşayan Ada ve Bora ilişkilerini çevrelerinden gizlemeye karar verdi. Şirkette gizli saklı buluşan aşıkların tavırları Tuğçe’yi şüphelendirdi ve Tuğçe çifti göz hapsine aldı. Bora ile yeni bir sayfa açan Ada ise Rüzgar’la boşanma sürecini hızlandırdı.

Bora’nın Ada’ya geçmişini açması ipleri kopardı. Bora’nın yalan konusundaki hassasiyetini bir kere daha gören Ada, bu ilişkiyi sürdüremeyeceğini düşünerek Bora’dan ayrıldı.

13. bölüm fragmanı:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: