Başak Dizer: Kıvanç'a çok gülüyorum!

Başak Dizer, Alem Dergisi'ne verdiği röportajda bir itirafta bulundu: "Kıvanç’a çok gülüyorum. Evde devamlı taklit, mizah yapar, kafasında hemen yazar ve oynar."

Başak Dizer: Kıvanç'a çok gülüyorum!

Stil danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ, Alem dergisine kapak oldu. Verdiği röportajda eşi Kıvanç Tatlıtuğ’dan şu sözlerle bahsetti:

“Komik bir ortağım ve komik bir Whatsapp arkadaş grubum var. Onlara gülüyorum. Bir de Kıvanç’a çok gülüyorum tabii. Evde devamlı taklit, mizah yapar, kafasında hemen yazar ve oynar."

“Özel hayatımı ortada yaşamayı seven biri değilim. Kıvanç da aynı şekilde”

“Evliliğimle göz önünde olmak benim seçimim değildi. Öyle gelişti, elimde olan bir şey değil. Evlenmeden önce de aynı sektörde olduğum için işim gereği çok sakin bir sosyal hayatım yoktu. Tabii, evlilikle bu çember genişledi. Evliliğinizi ve özel hayatınızı ne kadar gizli yaşarsınız dışardan o kadar az müdahale yapılıyor, o kadar az konuşuluyorsunuz. Bir de yapı gereği zaten ben özel hayatımı ortada yaşamayı seven bir insan değilim, hiçbir zaman olmadım. Kıvanç (Tatlıtuğ) da aynı şekilde. Evliliğin en önemli yapı taşı saygı ve anlayış. Birlikte eğlenmek, güzel vakit geçirmek, el ele neşeyi, coşkuyu ve tabii üzüntüyü paylaşabilmek; birlikte gülmek, seyahat etmek, kaliteli zaman geçirmek; birbirine yetebilmek; birbirini tamamlamak ve beslemek. Bu dediklerimin içinde hep aşk var. Aşık olmadan çok güzel vakit geçirmek zor. Ama bunların hep saygı çerçevesinde olması önemli. Aşk ilişkileri genelde sevgi ve saygı ile başlıyor ama bu hep devam etmek zorunda yoksa büyü bozuluyor.”

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: